en
fr nl
MAKING SUCCESS STORIES HAPPEN
 

Ben jij ontzettend gemotiveerd en beschik je over een sterk analytisch vermogen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid? Droom je van meer afwisseling in je job?

Dan is dit de job voor jou!

Als gerenommeerd accountantskantoor nemen de verantwoordelijkheden tegenover hun klanten steeds toe. Om een uitstekende service te bieden rekenen zij op een getalenteerd team. Vanwege de aanhoudende groei van het kantoor zijn zij op zoek naar een zowel een Junior Dossierbeheerder als een Senior Dossierbeheerder in regio Antwerpen.

Jouw takenpakket:

· Je beheert je eigen klantendossiers. Op deze manier leer je zelfstandiger te werk gaan en neemt je verantwoordelijkheidsgevoel toe! Uiteraard werk je wel in een team zo hoef je geen zorgen te maken als je eens jouw dossier wilt laten nalezen. 

· Je wordt verantwoordelijk gesteld voor de fiscale aangiftes. Zo blijf je steeds up-to-date met de veranderende wetgeving.

· Je bent in staat de liquide middelen te controleren en het opvolgen van facturen. Je zal na je inwerkperiode vervolgens een master worden in de analytische boekhouding!

 

Jouw profiel:

· Je bent in het bezit van een Graduaat boekhouding of Bachelor of Master-diploma Accountancy-Fiscaliteit of een soortgelijke opleiding

· Als junior hoef je nog geen ervaring te hebben. Uiteraard een eerste stage of studentenjob is altijd wel mooi meegenomen. Als Senior heb je minstens 2 jaar ervaring in een boekhoudkundige functie

 

Het aanbod:

· Je ontvangt een aantrekkelijk brutoloon salaris tussen de €35 000 en €60 000 conform aan je profiel en werkervaring.

· Maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag. Je kan je na de werkuren laten gaan in de dichtstbijzijnde supermarkt!

· Je geniet van een groeps- en hospitalisatieverzekering. Onverwachte kosten in de toekomst vormen voor jou en je gezin geen probleem meer!

· Bovenop het loon kan je naargelang je inzet en prestaties bonussen in ontvangst nemen. Over een motivatie boost gesproken!

· Je komt in een familiale werkomgeving terecht, waar collega’s elkaar ondersteuning bieden en open staan voor nieuwe talenten.

Apply for Junior & Senior dossierbeheerder gezocht voor ons top partner in Antwerpen!
Reference: BE849741

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

MS Word, PDF, HTML and text formats.

Issues applying with LinkedIn? Click here

*
I agree to the Privacy Policy and give my consent for processing my data.

Junior & Senior dossierbeheerder gezocht voor ons top partner in Antwerpen!
Brasschaat, Antwerp, Belgium | Permanent