Posted on: 27/11/2023

Job type: Temporary/Contract

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Stagiair(e) recruiter
Heb jij zin om ons team bij Morgan Philips/ Fyte België te versterken als stagiair?
We zoeken een gemotiveerde kandidaat om onze Executive Search en FYTE-divisies in Antwerpen te ondersteunen!
Als expert op het gebied van headhunting en rekrutering zijn wij gevestigd in maar liefst 25 landen en hebben we 44 verschillende nationaliteiten in ons team.
Nu krijg jij de kans om deel uit te maken van ons team in Antwerpen! Wil jij deel uitmaken van een start up kantoor?
Hier krijg je de kans om de wereld van rekruteringsadvies te ontdekken in een ultra-dynamische markt met behulp van de meest innovatieve tools van de branche.
Onze internationale database, video-vacatures en FYTE4U-app zijn slechts enkele van de hulpmiddelen die je ter beschikking staan om het beste talent voor onze klanten te vinden.
 
Jouw takenpakket is uitdagend en gevarieerd.
Zo werk je onder andere aan het opstellen van een sourcing-strategie die is aangepast aan elke opdracht, het identificeren en pre-selecteren van kandidaten en het deelnemen aan selectie-interviews. Daarnaast ontwikkel je communicatieactiviteiten zoals het schrijven van vacatures en het maken van videoclips om onze zichtbaarheid op professionele sociale netwerken te vergroten.
 
En dat allemaal in de vorm van een betaalde stage! Ja, hoor wij betalen ook voor jouw stage! Werk is werk! Of niet. 

Deze stage is geschikt voor studenten van een richting in marketing, (bedrijfs)management, sales, HR, recruitment, business school of postdoctorale opleiding. Wij zoeken iemand die dynamisch en nieuwsgierig is, commercieel inzicht heeft en goed Engels en Nederlands (must) beheerst,  Frans is zeker een pluspunt. .
Wij zijn op zoek naar iemand die niet te preuts is om zichzelf af en toe een beetje op de hak te nemen, en die met een gezonde dosis humor kan omgaan met de uitdagingen van ons vakgebied.
Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu zonder verder uitstel en maak deel uit van ons geweldige team bij Morgan Philips/ Fyte België!

Contact

Sabrine Kasmi
+ 32 467 11 44 27
Fyte
Michel De Braeystraat 52,
2000 ANTWERP
Belgium

Send job by email

Apply for Stagiair(e) recruiter
Reference: BE849896
Apply now for this job!
Upload your CV and confirm your details by clicking apply.
Apply with

MS Word, PDF, HTML and text formats.
or