Posted on: 2019-07-12

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- BEC - Finansvirksomhedernes IT-Partner

Er du en ambitiøs afdelingschef inden for IT-udvikling med lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, der benytter SAFe og de nyeste agile metoder? Vil du være en del af en Danmarks største udviklingsorganisationer med 400+ medarbejdere fordelt i Roskilde, Herning og Warszawa, og hvor du kan blive udfordret af dygtige kollegaer? Vil du være ansvarlig for 20+ engagerede og erfarne udviklere, hvor der er tid og plads til, at du udøver ledelse? Kan du fagligt nikke genkendende til begreber og teknologier såsom Java, Microservices, Continuous Development / Integration og DevOps? Så anbefaler vi dig at læse videre…

BEC har igennem de sidste 2-3 år været igennem en agil rejse i udviklingsorganisationen, som består af 3 overordnede områder: Capital Markets, Finance & BI, Personal & Business Banking samt Development Excellence. Development Excellence understøtter resten af udvikling med værktøjer, teknologier og processer. Platforms & Architecture er en del af Development Excellence, og du vil indenfor dit område blive ansvarlig for løbende udvikling på eksisterende systemer, implementering af nye værktøjer og platforme samt løbende dialog med JN Data, som er driftspartner.

Udover at lede, engagere og motivere dit team bliver din fornemste opgave at sikre, at dine kollegaer (og kunder) sikres de bedste betingelser for at kunne udvikle fremtidens bankløsninger. Du rapporterer til en Development Director med ansvar for Platforms & Architecture.

Ledelse og end-to-end ansvar for portefølje af applikationsløsninger inkl. leverancer og ny teknologi
Som afdelingschef inden for IT-udvikling får du overordnet ansvar for leverancer og ny teknologi inden for afviklingsplatforme, transaktionssystemer (fx CICS og WebSphere) samt applikations frameworks (fx Apache Kafka). Udover daglig udvikling og opdateringer vil der være visse driftsopgaver, som håndteres af JN Data som ekstern partner. En af dine opgaver bliver sammen med dine lederkollegaer og Development Director at definere nye processer mhp. at frigøre tid og øge fokus på udviklingsopgaverne. Der vil være et bredt samarbejde med resten af udviklingsorganisationen og sammen med dem en porteføljeprioritering, samtidig med at du med din faglige indsigt udfordrer deres ønsker. Dine ansvarsområder er bl.a.:

• Sætte mål og retning for afdelingen samt definere IT-strategi for platforme og systemer.
• Ledelse og udvikling af afdelingen mhp. at sikre de rette kompetencer og ressourcer.
• Budgetansvar og bl.a. sikre at de rette omkostningseffektive løsninger udføres og leveres +12 måneder frem.
• Systemejerskab inkl. revision og sikkerhed.
• Sikre løbende forbedringer (continuous improvements) og skabe en forandringskultur.
• Supportere afdelingen og Platforms & Architecture som helhed i den fortsatte agile rejse.
• Være proaktiv sparring og støtte til lederkollegaerne i lederteamet.

Lederprofil med afsæt i digital forretningsudvikling og digitale kundeoplevelser
Som person præsenterer du dig som nærværende, involverende og interesseret i andre, hvor du kommunikerer i øjenhøjde og med stort engagement. I dit arbejde er du struktureret, analytisk og helhedsorienteret, hvor du fokuserer på det, der giver værdi og mest økonomisk mening – og alligevel med plads til at tænke innovativt. Du viser gode evner til at prioritere, identificere løsninger, eksekvere og levere, og du får en stærk motivation i at opfylde kunders ønsker. Du motiveres oprigtigt af ledelse, at levere gennem andre og at kunne se andre udvikle sig, og det gør du gennem at delegere og vise tillid. Derudover er du selvfølgelig en god og humørfyldt kollega.

Vi forventer, at du har:
• Erfaring med ledelse af specialister i et agilt set-up fx fra et mindre software udviklingshus, de finansielle miljøer eller et andet udviklingsmiljø.
• Erfaring med Scrum og gerne også kendskab til SAFe.
• Kendskab til nogle eller flere af følgende begreber og teknologier; Microservices, mainframe (som begreb), Java, DevOps, Full-stack development, Continous Development / Integration.
• Gerne erfaring med ITIL og kendskab til Apache Kafka.
• Gerne en akademisk uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor IT.

En særlig arbejdsplads
Du bliver en del af en dynamisk organisation med tæt samarbejde og en fælles lyst til at skabe noget unikt. Det agile er godt indarbejdet, alle arbejder i samme retning, og der bliver allerede i dag leveret med høj kvalitet og til tiden. Der er et godt samarbejde med hele organisationen, leverandørerne og ikke mindst kunderne. Du får en stor grad af frihed til selvstændigt at gennemføre og påvirke opgaverne samt designe kundens totale digitale rejse.

Kan du se dig selv som BEC’er?
Så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. I denne rekruttering samarbejder vi med Hudson, hvorfor du er velkommen til at kontakte Partner Camilla Svendsen på tlf. 70277733.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”962”. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende ser på dem.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.


Omkring BEC
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

Send job by email

Apply for Afdelingschef til IT-udvikling, Platforms & Application Frameworks
Reference: 962

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*