Posted on: 2019-10-22

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Definere og facilitere fremtidens unikke passageroplevelser på tværs af lufthavnen

Københavns Lufthavne (CPH) er netop blevet kåret som den 10. bedste lufthavn i Europa af passagererne.
Vores ambition er at skabe fremtidens lufthavn, som ikke er set før, og vores topledelse er meget engageret og involveret i at få det til at ske. Samtidig oplever vi stærk vækst og har en række ambitiøse strategimål, som bl.a. betyder et behov for en lang række nye processer og løsninger i vores driftsapparat. Alle disse forandringer giver dig og din afdeling mulighed for at sætte et klart fingeraftryk på udviklingen af fremtidens lufthavn.

Operations Concepts & Passenger Solutions (OPS) er en del af Passenger & Terminal Services (PTE) og arbejder med en lang række forskellige opgaver, der kan knyttes direkte op til projekter, innovation af nye processer, konceptudvikling og konkrete passagerløsninger. Afdelingen med ni medarbejdere er en støtte og rådgiver for driften og kan sammenlignes med en intern konsulentafdeling med operationel forståelse.

Omdrejningspunktet er vores passagerer; for hvem vi ønsker at skabe et naturligt passager-flow, effektivitet og unikke oplevelser. Det kræver dialog, tværgående samarbejder og support af de initiativer, der fra et helhedssynspunkt giver mest værdi.

Du rapporterer til den ansvarlige leder for PTE og bliver en del af ledergruppen med i alt seks afdelingsledere.

Udvikling og drift af passagerprocesser, der understøtter rejseværdikæden
Passagerprocesserne rammer en bred del af vores forretning, og du kan betragte dig selv som en facilitator mellem eksterne aktører som myndigheder, luftfartsselskaber og groundhandlere og internt overfor vores kommercielle-, projekt- og driftsafdelinger. Du medvirker til at sikre, at passagerhensyn og -forventninger tænkes ind i alle løsninger, og det sker bl.a. gennem stakeholder management, deltagelse i styregrupper og identifikation af ny teknologi. Dit arbejde understøtter dine medarbejdere i deres strategiske orientering samt taktiske og operationelle eksekvering.

Som afdelingsleder og med ansvar for OPS foretager du den overordnede planlægning og understøtter dine medarbejdere i eksekveringen af deres opgaver. En af dine fornemste opgaver bliver at prioritere i henhold til passagerernes forventninger samt luftfartsselskabernes og lufthavnens forretningsmæssige interesser. Dine primære ansvarsområder inkluderer bl.a.:

 • Tilrettelægge passagerprocesser til at understøtte effektiv drift.
 • Beslutte det funktionelle design af passagerprocesser inkl. service levels samt sikre innovation af passagerprocesser ud fra et forretningsmæssigt perspektiv med hensyntagen til interessenterne.
 • Eje og fastlægge løsninger, der fremmer en ønsket adfærd samt sikrer passageroplevelsen i rejseværdikæden.
 • Key account kontakt til handling selskaber, kunder, myndigheder o.a. med henblik på at balancere forretnings-, drifts- og sikkerhedsmæssige krav.
 • Motivere, udvikle og fastholde et kompetent team af medarbejdere, som præsenterer sig som værdifulde rådgivere og støtte til driftsorganisationen.

Inspirerende og innovativ med fokus på det fælles bedste
Du præsenterer dig som en person, der smidigt bevæger sig mellem konceptudvikling, strategisk mindset og at agere pragmatisk. I din interaktion med andre evner du at indgå kompromisser for fælles bedste for alle dele af lufthavnens forretning. Du er orienteret mod at skabe tætte relationer, samarbejde og udvikle ”verdens bedste” lufthavn sammen med andre. Overfor dine medarbejdere er du synlig, støttende og fokuseret på at spille dem gode. Det gør du bl.a. gennem et godt overblik over opgaveporteføljen, prioritering heraf og med evnen til at sige til og fra samt tæt kommunikation til afdelingens interessenter, så de forstår prioriteringerne.

 • Dine stærke personlige kvaliteter og ledelseserfaring kombinerer du med solid indsigt i og erfaring med:
 • 5-10 års ledelseserfaring og kompetence i at udvikle, motivere og fastholde specialister.
 • Indsigt i og erfaring fra forandringsledelse / at flytte andre til ny adfærd.
 • Bred brancheerfaring fra f.eks. en større drifts-, salgs- og/eller serviceorganisation.
 • Erfaring med at definere og udvikle koncepter / processer til konkrete aktiviteter og løsninger.
 • Solid forretningsforståelse og forståelse for en forretnings funktionsområder – heriblandt også kompleksiteten i hhv. B2B og B2C.
 • Erfaring med at prioritere blandt mange opgaver / projekter – dvs. porteføljestyring.
 • Erfaring fra at deltage i styregrupper, være styregruppeformand samt projekterfaring.

En driftsorganisation med fokus på passageroplevelsen på tværs af hele lufthavnen
PTE er en af vores bredeste og mest nuancerede afdelinger i lufthavnen, der inkluderer bl.a. drift af parkeringsfaciliteter, kunde- og passagerservice, design af processer og infrastruktur i udviklingsprojekter, byggeprojekter m.v. samt operationelle analyser i hele CPH. I alt arbejder 150 engagerede medarbejdere med at sikre sammenhæng mellem drift og kommercielle interesser. De er alle med til at sikre, at vores passagerer fortsætter med at få en god service, en unik oplevelse og smukke rammer, der kun øger forventningerne til den forestående rejse.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv gerne ”983” på din ansøgning.

Send job by email

Apply for Afdelingsleder til Operations Concepts & Passenger Solutions
Reference: 983

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*