Posted on: 2019-01-23

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 

Search, screening, interview og administration

Vi søger en udadvendt, passioneret og energisk Research Consultant, som har lyst til at være en del af et ambitiøst konsulentselskab i vækst. Sammen med konsulenterne er du en nøgleperson for løsningen af rekrutterings- og udvælgelsesprocesserne for vores kunder. Under hele rekrutteringsprocessen samarbejder du tæt med både konsulenterne, kunder og kandidater.

Som Research Consultant er det dit ansvar at definere relevante search miljøer og kontakte, samt telefonscreene, aktuelle kandidater. Du får ansvaret for at håndtere ansøgninger på dine opgaver, booke interviews, administrere tests, samt varetage andre forefaldende administrative opgaver, som bl.a. består af udarbejdelse af kravprofiler, virksomhedspræsentationer og kandidatrapporter.

Du er proaktiv og selvstændig igennem hele processen og trives i en hektisk hverdag med korte deadlines og motiveres af at vise resultater. Du besidder gode evner til at skabe relationer og formidle over telefonen, og trives med kontakt med mange og forskellige mennesker. I kraft af din erfaring, er struktur, detaljeorientering samt analytisk - og kritisk sans naturlige parametre for dig. Du skal udføre dine opgaver, med en høj grad af professionalisme og godt humør. Du anvender din erfaring, i kombination med god indsigt i dansk erhvervsliv, til at finde de bedste kandidater.

Vi ser gerne, at du har erfaring med ovenstående opgaver og kommer fra lignende stilling, eller fra en tilsvarende rolle. Du har et højt niveau i skriftligt og mundtligt dansk og formulerer dig flydende på engelsk.

Hudson Global Resources er en virksomhed, hvor vi prioriterer, at det skal være sjovt og inspirerende at arbejde. Vi er en travl virksomhed, med opgaver hos mange af Danmarks mest interessante virksomheder. Der er også plads til – og vi forventer - at du bidrager med nye ideer og udfordrer os. Stillingen er fuldtid, og der skal forventes en vis fleksibilitet i arbejdstid.

Send din ansøgning snarest muligt til os via linket til højre, og mærk venligst din ansøgning ”881 - Research Consultant”. Har du spørgsmål vedrørende stilling kan du kontakte Partner Søren Bentsen på sbe@hudson.dk eller +45 22 44 36 40.

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Hudson er en konsulentvirksomhed med fokus på rekruttering og human ressource løsninger. Selskabet er børsnoteret på NASDAQ. Globalt er der 3.700 ansatte, der opererer i 20 lande fra 140 kontorer. Vi fokuserer på tre områder; search & selection, assessment og talent management. I dag leveres disse ydelser af 15 kompetente medarbejdere på vores kontorer i København og Kolding. Se mere på www.hudson.com og www.hudson.dk

Send job by email

Apply for Ambitiøs Researcher søges til Hudson København
Reference: 881

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.