Posted on: 2019-02-28

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vi søger en kommerciel stærk Brand Manager til Conaxess Trade, som bliver ansvarlig for udviklingen af vigtige FMCG brands

STILLINGEN
I Conaxess Trade varetager vi markedsføringen og salget af førende brands som Heinz, Wasa, Barilla og Nupo. Du vil sammen med dine marketingkollegaer arbejde dedikeret på at udvikle og vækste vores brands i Danmark i tæt samarbejde med brand owners.

Til dette team søger vi lige nu en Brand Manager til snarlig tiltrædelse med reference til vores Marketing Manager.

I denne rolle vil du være fuldt P/L ansvarlig for egen produktportefølje og dermed ansvarlig for overholdelse af årlige budgetter i tæt samarbejde med den respektive brand owner, og øvrige interessenter i og udenfor organisationen.

Conaxess Trade er i rivende udvikling og derfor søger vi kompetente ansøgere med ben i næsen, handlekraft og gerne erfaring inden for lignende stillinger fra FMCG branchen.

OPGAVER I JOBBET
Helt overordnet vil du i jobbet varetage udarbejdelse, implementering samt koordinering af den overordnede marketing- og produktstrategi. Strategien indeholder tiltag til forbedring af den fælles forretning med brand owners, herunder:

  • Udvikling af kategori og brand i tæt samarbejde med brand owner på top- og bundlinie.
  • Udvikling af salg og distribution på eksisterende og på nye produkter i tæt samarbejde med salg.
  • Udarbejdelse af økonomiske analyser og scenarier på brand- og kundeniveau.
  • Overordnet ansvar for forecast og lagerbeholdning – herunder igangsætning af initiativer til optimering af samme.
  • Produktporteføljestyring.
  • Proaktiv udfordring af brand owners i forhold til NPD, kategori og marketing mix.
  • Sikring af budgetter i overensstemmelse med de godkendte planer og strategier i tæt samarbejde med salg.

BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER
Vi forventer, at du har en cand.merc. og gerne i økonomisk markedsføring eller lignende kandidatgrad. Samtidig har du ca. 2-3 års erfaring som Brand Manager – gerne i FMCG. Du er en stærk kommunikator, flydende i engelsk både skriftligt/verbalt og skarp i hele Microsoft Office-pakken. Du er skarp til at analysere  data og få disse omsat til konkrete tiltag og resultater.

Som person er du ambitiøs, passioneret og drevet af at skabe resultater både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er forandringsparat og drevet af at arbejde i et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

DU TILBYDES 
Conaxess Trade værner om det tillidsbaserede forhold blandt vores medarbejdere såvel som relationer til vores partnere. Man er ambitiøs og dedikeret i tilgang til at skabe resultater og brænder for at udvikle sine brands. I rollen som Brand Manager, vil du få mulighed for at præge din egen stilling, en fagligt udfordrende,
alsidig hverdag med stort udviklingspotentiale samt blive en del af en virksomhed, der med stor stolthed arbejder med stærke brands internationalt.

Løn efter kvalifikationer, bonus, pension, sundhedsforsikring samt de fornødne elektroniske værktøjer.
 
Conaxess Trade er repræsenterer en lang række kendte, internationale og markedsledende brands som for eksempel Heinz, Wasa, Barilla, Nupo, Bacardi, Mentos på det danske marked. Conaxess er Europas største uafhængige distributør af FMCG-produkter og er mere end 500 medarbejdere indenfor salg, marketing og distribution. Tilsammen fører man over 280 brands på tværs af Europa fra producent til forbruger.  
Se mere på: www.conaxesstrade.com/dk/

INTERESSERET? 
For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer på dbr@hudson.dk  eller telefon +45 31 13 71 31.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" til højre. Skriv gerne ”862” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning.

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Send job by email

Apply for Brand Manager - Conaxess Trade
Reference: 862

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.