Posted on: 2019-06-12

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Unik mulighed for en erfaren Business Controller eller en Finance Business Partner

Unik mulighed for en erfaren Business Controller eller en Finance Business Partner med lyst til at samarbejde tæt med forretningen, være en del af forretningens ledergruppe og supportere strategiske beslutninger med finansielle data og analyser. Stillingen inkluderer både kommercielle og driftsmæssige problemstillinger og dækker således den fulde P/L.

Vores kunde tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en større virksomhed med adskillige afdelinger/enheder. Vores kunde er en veletableret virksomhed, som oplever en spændende udvikling i sin kerneforretning. Stillingen er en del af et Business Finance Partner team og fælles for alle partnerne er, at de er i gang med at udvikle partnerrollen til at være endnu mere værdiskabende, skabe finansiel transparens gennem professionel økonomistyring samt at kunne balancere mellem at være forretningens partner og samtidig sikre koncernøkonomis interesser.

Stillingen rapporterer til chefen for Business Finance Partnerne og er del af et team med 6-7 partnere.

 

Jobbet

Målet for rollen er, at den skal skabe værdi gennem økonomiske analyser og dialog med forretningens interessenter. Vi leder derfor efter en analytisk og udadvendt profil, der har kompetencer og lyst til at løse følgende arbejdsområder:

- Ansvarlig for økonomistyring af den fulde P/L i dit forretningsområde inkl. forecasting, budgettering og ledelsesrapportering.

- Sparring og rådgivning samt primær økonomikontakt for relevant ledergruppe, herunder deltagelse på ledergruppemøder og budgetprocesser.

- Udarbejde, fremlægge og følge op på business cases, herunder præsentation af finansielle data for ledergruppen.

- Løbende rapportering på markedstrends og tendenser i (finansiel) performance for forretningsområdet samt status på strategiske initiativer og investeringer.

- Deltagelse i måneds- og årsregnskab, herunder controlling af regnskaber for at sikre kvalitet samt analyser af afvigelser.

 

Profilen

Du har en relevant videregående uddannelse på minimum bachelor, HD eller tilsvarende niveau og professionel erfaring som business controller og/eller business finance partner i en større virksomhed med flere forretningsenheder. For at kunne løfte bredden af problemstillinger og agere sparringspartner for ledelsen (og koncernøkonomi), er det vigtigt, at du har styr på og praktisk erfaring med regnskab og økonomistyring, da det giver et godt afsæt for at kunne rådgive forretningen. Det kræver selvfølgelig også, at du har en overbevisende kommunikation og evne til at præsentere finansielle kompleksiteter på forståelig vis.

Som person er du positiv med et personligt drive og evnen til at tage initiativ. Dine omgivelser opfatter dig som udadvendt i form af at kunne etablere relationer, hvor du giver noget af dig selv. Du evner at gøre det komplekse simpelt og målrette dine budskaber til forskellige interessenter. Din arbejdsstil er kendetegnet ved at være analytisk og struktureret. Du leverer til tiden og på et fagligt højt niveau. IT-mæssigt er du stærk på PowerPoint og Excel og har gerne erfaring med BI-værktøjer.

 

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte Assignment Manager Ann Sophie Thalund-Jørgensen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33 for mere information. Hudson håndterer selektionen for vores kunde. Send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt. Mærk venligst din ansøgning med "942"

 

Send job by email

Apply for Business Finance Partner / Business Controller - Storkøbenhavn
Reference: 942

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*