Posted on: 2019-01-22

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 

Vi søger en værdifuld Channel Manager til Stryhns, som bliver ansvarlig for udvikling af kanalen til kantiner og storkøkkener.

STILLINGEN

Channel Manageren er ansvarlig for afsætningen og markedsføringen af Stryhns AS’ produkter til AFH slutbruger-kæder i Danmark. Primære fokusområde er afsætningen til kædesamarbejder indenfor drift af kantiner og storkøkkener. Sekundært er det Channel Managerens ansvar at stå for offentlige udbud. I de primære afsætningskanaler skal der skabes aftaler, som sikrer en bred distribution og lagerføring hos grossisterne af Stryhns sortiment. I det sekundære fokusområde skal det først og fremmest sikres at der ageres systematisk og med rettidig omhu.

Channel Manageren har det fulde kunde-, P&L- og distributionsansvar i de pågældende afsætningskanaler. En del af jobbet er at lave de rigtige planer og sikre en gennemførsel, der både på den korte og lange bane sikrer og opnår Stryhns salgsmål.

OPGAVER I JOBBET
• Budgetansvarlig for kanalen kantiner og storkøkkener
• Være med til at implementere nyt CRM system og opbygge en ny struktur på vores kundedatabase i samarbejde med salgsdirektør.
• Kundebearbejdning: Være med til at søsætte og støtte vores customer-journey tilgang i samarbejde med salgsdirektør.
• Tilføre know-how til organisationen omkring kanalen og sikre professionalisme i salgs materialer, fokus og metoder.
• Udarbejde og gennemføre kanalplaner og kundeplaner der understøtter Stryhns AS overordnede målsætning om vækst. 
• Systematisk tilgang til at sikre at Stryhns sortiment er lagervarer hos alle grossister og i alle huse. Dette skal bearbejdes via distributionslister og taktiske indsatser på kædeaftaler som skaber den nødvendige rotation hos grossisten.
• Sikre en sortimentssammensætning som tager hensyn til begrænsninger i produktion, råvarer og logistik. Sammen med den øvrige AFH-afdeling at holde sortiment opdateret, for at sikre det bedst mulige resultat i den samlede forsyningskæde.
• Den primære opgave er at sikre øget salg af eksisterende sortiment. Evt. nye varer må kun introduceres under hensyntagen til punkt 7 og skal holde sig indenfor strategien hvad angår råvarer, allergener og produktionsmetoder.


BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER
Den rette kandidat ved noget om mad og kender hverdagen i et køkken. Du skal kunne tale sproget hos kunderne, og have et indgående kendskab til deres udfordringer. Du er Stryhns kommercielle kanal EKSPERT på kantine og storkøkken.  

Du skal have eller have haft en kommerciel stilling indenfor kantinesektoren. Helst som indkøber indenfor et kædesamarbejde omkring kantinedrift, men alternativt har du tidligere arbejdet med kantinedrift og har et omfattende kendskab til salg af fødevareprodukter til kantinekæderne fra producentsiden og har kundenetværket i orden. Uanset hvor du kommer fra, så har du påvist gode resultater fra det job du besidder i dag og ved hvorfor.

Hvis du har erfaring fra offentlige licitationer i en eller anden grad vil det blive set som et ekstra plus.


STRYHNS
Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater AS, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns AS.


Vi producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser. Alle mærker med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort os til en del af danskernes hverdag. Vi har vores hovedkontor i Roskilde og fem produktionssites, som ligger i Graasten, Havnsø, Lystrup, Himmelev og på Langeland. I 2015 modtog Stryhn’s fabrikken DIs produktivitetspris, som fremhævede virksomheden som en rollemodel.

For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer på dbr@hudson.dk  eller telefon 3113 7131.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”879”.

Contact

Tereza Spirovska

Hudson
Kompagnistræde 13
1208 Kobenhavn
Denmark

Send job by email

Apply for Channel Manager – kantiner og storkøkkener
Reference: 879

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.