Posted on: 2019-02-28

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vil du være udfordrende, retningssættende og forandringsorienteret?

Vil du løfte it-driftsøkonomi til et nyt niveau hos en af landets førende it-leverandører til den finansielle branche ved at sætte retningen for en værdiskabende funktion til BEC’s forretningsenheder – og derigennem bl.a. optimere omkostningsbasen i produktregnskaber samt skabe fuld transparens. Sammen med et erfarent og engageret team af Finance Business Partnere har du en unik mulighed for at skabe en ny dagsorden.

Vil du være udfordrende, retningssættende og forandringsorienteret?
Som chef for Business Finance bliver du og dit team et naturligt omdrejningspunkt for vores ambitioner om fortsat vækst og effektiv it-økonomistyring. Du sætter rammerne for den støtte og rådgivning, som dit team skal yde til forretningen og gennem kompetenceudvikling og forandringsledelse sikrer du, at dit team leverer værdi og indhold. Samtidig justerer, tilretter og ændrer du omkostnings- og rapporteringsmodeller ift. markedets forventninger og behov.

Dine primære opgaver bliver bl.a. at:

 • Understøtte ledelsen i budgetprocesser og optimering af omkostningsstrukturer.
 • Orkestrere budgetlægningsproces og bidrage til fastlæggelse af finansielle mål.
 • Koordinere proces for kvartalsvise reviews af forretningsenheder og opdatering af estimater.
 • Bistå CFO med løbende udvikling af økonomistyringsmodel og -processer samt bidrage til at drive løbende og strategiske omkostningsreduktioner.
 • Bistå CFO med at sikre og præsentere analyser for direktion og bestyrelse.
 • Sikre fokus på økonomiske sammenhænge på tværs af enheder samt optimering af enhedsomkostninger og totale driftsomkostninger.
 • Lede og udvikle et team af medarbejdere mhp. at øge bevidsthed omkring it-driftsøkonomi.

Evner du at balancere engagerende og udviklende ledelse med stærk faglighed?
Du evner at balancere din it- og finansielle knowhow med udprægede kommunikative- og ledelseskompetencer. Dine ledelseskompetencer kommer i spil ift. eget team og over for forretningen, hvor du evner at skabe samarbejde og oversætte økonomiske kompleksiteter til forretningssprog. Du sætter retning, struktur og rammer for, hvordan Business Finance skal supportere forretningen. Samtidig evner du i en agil kultur at kunne træffe pragmatiske og situationsbestemte beslutninger.

Vi forventer, at du har:

 • En videregående uddannelse på HD eller Cand.merc.-niveau inden for f.eks. regnskab.
 • Erfaring fra økonomistyring i en it-virksomhed og/eller hos en virksomhed med et komplekst it-landskab med både udvikling og drift af systemer og applikationer og derved en solid forståelse af it-driftsøkonomi og -værdikæden.
 • Indsigt i, hvordan it og forretning har datadrevne diskussioner omkring omkostninger og værdi mhp. at sikre eksekvering af forretningsstrategier.
 • Erfaring med at bygge og implementere rapporterings- og omkostningsmodeller.
 • Grundlæggende regnskabsforståelse samt er superbruger i Excel og PowerPoint.
 • Erfaring med Dynamics 365 og Power-BI er en fordel

En særlig arbejdsplads 
Som leder for Business Finance bliver du del af CFO’ens ledergruppe i Finance & Administration, der består af ca. 65 ansatte, der arbejder med intern it, facility management, regnskab & rapportering, jura & kontrakter samt dit område. Du får ledelse af 4 engagerede Finance Business Partnere med god erfaring inden for økonomistyring og sparring med forretningsområderne. BEC har gode vilkår igennem Finansforbundet, og der er muligheder for kompetenceudvikling og efteruddannelse. Vi har fokus på, at du skal opleve varierede og udfordrende arbejdsopgaver samt muligheder for fremdrift i din karriere. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et stort udvalg af klubber og aktiviteter.

Kan du se dig selv som BEC’er?
Så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. I denne rekruttering samarbejder vi med Hudson, hvorfor du er velkommen til at kontakte enten Partner Camilla Svendsen eller Researcher Ann Sophie Thalund på tlf. 70277733. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”859”.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.
Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Omkring BEC
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

 

Send job by email

Apply for Chef for Business Finance
Reference: 859

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.