Posted on: 2019-10-11

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vi søger en laboratorieleder eller kvalitetschef med erfaring fra laboratoriedrift, tæt interaktion med produktionsenheder og solid ledelseserfaring.

For den rette kandidat er der en unik mulighed for at kombinere driftsaktiviteterne med et ansvar for udvikling af nye spændende produkter, som skal bidrage til at fortsætte Royal Unibrews vækst på det danske marked. Stillingen bliver en del af ledergruppen i den danske supply chain organisation og får ansvar for to teamledere, tre produktudviklere og en række laboranter.

Royal Unibrew
Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien, Frankrig og på de internationale markeder for maltdrikke. 2.400 medarbejdere arbejder dagligt med at producere, markedsføre, sælge og distribuere kvalitetsdrikkevarer med fokus på brandede produkter inden for øl, malt- og læskedrikke samt cider og long drinks. Med en årlig omsætning på 7,3 mia. kr. er Royal Unibrew Danmarks andenstørste drikkevareproducent. Der er hovedkontor i Danmark i Faxe, hvor både produktion- og lager også er repræsenteret, og endvidere er der i Danmark også produktion på Albani i Odense samt et mikrobryggeri.

Din stilling
Det overordnede ansvar er at sikre overholdelse af Royal Unibrews fødevaresikkerheds- og kvalitetspolitik, samt sikre kvaliteten af Royal Unibrews produkter og ydelser. I stillingen som chef for laboratorier og produktudvikling bliver du ansvarlig for at sætte en overordnet retning for kvalitetskontrol og produktudvikling og drive det gennem andre. Udover at lede, motivere og inspirere dine erfarne dygtige medarbejdere, bliver dine bl.a. at være ansvarlig for:

  •  Overholdelse af lovgivning for at sikre, at Royal Unibrew er på forkant med alle relevante godkendelser, certificeringer og lovgivninger indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet.
  •  Håndtering af myndigheds- og kundehenvendelser samt interne og eksterne audits.
  •  Koordinering af processer for håndtering af reklamationer.
  •  Kvalitetsopgaver på fabrikkerne løbende sørge for udvikling af proces- og kvalitetskontroller.
  •  Vedligeholdelse og optimering af kvalitetssystemet mhp. at sikre, at myndigheds- og kundekrav samt krav fra øvrige interessenter til enhver tid er omfattet af systemet.
  •  I samarbejde med produktionschefer at udvikle og forbedre kvalitetsarbejde på de to fabrikker ved at sikre, at standarder følges, og der følges tæt op på afvigelser osv.
  •  Koordinering af uddannelse og træning af fabriksmedarbejdere inden for kvalitetsregler.

Din profil
Dine indgangsvinkler til stillingen kan være flere. Du er eventuelt uddannet levnedsmiddelingeniør, kemiingeniør, bromatolog eller farmaceut eller alternativt har en anden relevant uddannelse med praktisk erfaring fra laboratoriedrift i en fødevare-, pharma-, kemi- eller anden produktionsvirksomhed. Igennem dit arbejde har du opnået solid erfaring med kvalitetstemaer og kendskab til certificeringer som f.eks. FSSC 22000, ISO 9001, ISO14001 eller lignende. Du kombinerer din praktiske erfaring med interesse og erfaring fra ledelse, hvor du er vant til at lede specialister. Du er vant til at arbejde på både dansk og engelsk.


Som person præsenterer du dig som værdiskabende og en troværdig samarbejdspartner med høj integritet. Du sætter en ære i at være pragmatisk og løsningsorienteret, og hvor du diskuterer hvad, der giver værdi og ikke paragraffer for paragraffernes skyld. Overfor dine interessenter har du stærke kommunikationsevner og mod til at stå fast på og engageret at forklare dine faglige holdninger. Som leder er du interesseret, empatisk og støttende i, at dine medarbejdere løbende udvikler deres faglige og personlige kompetencer.

 

 

Din afdeling

Den danske Supply Chain organisation spænder over produktionsplanlægning, fabrikkerne i hhv. Faxe og Odense, CSR/QA, Logistik samt laboratorier og produktudvikling. Du bliver en del af ledergruppen og en aktiv bidragsyder i at sikre smidige og kvalitetsorienterede processer i supply chain. Din afdeling består af to teamledere i hhv. Faxe og Odense med ansvar for en række laboranter samt tre udviklere inden for hhv. læskedrikke, øl og energidrikke. Dine medarbejdere er erfarne, engagerede og arbejder tæt sammen på tværs af produktområderne.

Kontaktinformation

For at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Search Consultant Nina Johannessen fra Hudson på telefon +45 31 70 81 07. Hudson er det rekrutteringsselskab, der håndterer selektionen. Send din ansøgning og dit cv til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med ”989”. Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk. Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Send job by email

Apply for Chef for laboratorier, produktudvikling og kvalitet til Royal Unibrew - Faxe
Reference: 989

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*