Posted on: 2019-10-01

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- INTERNATIONAL EKSPANSION OG LEDELSE/UDVIKLING AF EUROPÆISK SALGSORGANISATION

Vi søger en international lederprofil inden for kommerciel udvikling og salg, som kan sætte retning for og opbygge en salgsorganisation på flere markeder i Europa. Som CCO og med din erfaring fra udvikling af partnerskaber og licenssalg får du en unik mulighed for at lede og ekspandere en salgsorganisation, der i dag er repræsenteret på udvalgte markeder, men som også har ambitionerne om meget mere. Sideløbende med ekspansion og vækst får du mulighed for at strukturere, udvikle og eksekvere på fremtidens salgsorganisation ift. processer, værktøjer og rådgivning.

Om Userneeds
Userneeds er et digitalt analysehus, som har udviklet sig fra en traditionel dataleverandør til at tilbyde unikke tilrettede løsninger til kunderne på tværs af salgskanaler samt har en unik digital platform, hvor kunder selv kan skabe løsninger, der passer til deres behov og på baggrund af Userneeds’ data. Som en af de få i branchen og som en af markedslederne inden for data om forbrugeradfærd o.a. har Userneeds en dedikeret produktudviklingsafdeling, som sikrer en fortsat rolle som innovativ og førende aktør i branchen.

I dag er der 70 ansatte, som arbejder på med salg, rådgivning og løsninger på tværs af Danmark, Sverige, Finland, Irland og Schweiz. Medarbejderne er kundskabsrige, kompetente og ambitiøse. Userneeds har allerede og lancerer snart flere unikke løsninger samt åbner op for salg af licenser. Dét kombineret med en stærk bestyrelse og ambitiøse investorer i ryggen har Userneeds forudsætningerne for at fortsætte successen som begyndte ved etableringen i 2001.

Sætte retningen for fremtiden inden for salg, ledelse og markedsekspansion
Dine fokusområder bliver flere, idet du udover at lede markedsudvikling og salg på internationalt niveau også spiller en aktiv rolle internt. Du deltager aktivt i definitionen af strategien og rammerne for ambitioner, investeringer og udvikling af kompetencer. Du bliver del af lederteamet og deltager i de daglige prioriteringer og beslutninger, men derudover har du et ”andet gear”, hvor du i samarbejde med direktøren sikrer eksekvering på strategiske initiativer og den globale kommercielle strategi / den strategiske positionering. Det kan kun lykkes gennem tæt samarbejde med produktudvikling, marketing og leveranceorganisationen.

Userneeds har ambitiøse og kompetente salgs- og landechefer, som på tværs af markeder ser frem til at få en retning for og værktøjer til at udvikle deres salgsteams. Du skal primært sikre, at dine markeder leverer ift. målsætninger, og det skal gennem din evne til at balancere strategisk fokus med en taktisk og operationel tilgang. Med din eget stærke afsæt kan du støtte og videreudvikle organisationens salgs- og ledelseskompetencer. Derudover opbygger og driver du i samarbejde med dine salgschefer processerne for indgåelse af partnerskaber, aftaler med kunder og fastholdelse / videreudvikling af eksisterende kunder. Du vil aktivt tage del i udvalgte kundebesøg på internationalt og direktionsniveau samt direkte og gennem nye initiativer videreudvikle kunde- og partnerporteføljen.

Internationalt orienteret salgsdirektør / CCO med visioner og lyst til vækst
Vi søger en salgsstrateg og internationalt orienteret profil med fortsat lyst til at drive udvikling i salgsorganisationer og markeder, og som med sin store viden og erfaring inden for salg har lyst til at bygge strukturer og udvikle sælgere – både direkte ved at være rollemodel og indirekte gennem processer, værktøjer og træning. Vi forventer, at du er vant til at lede ambitiøse målorienterede salgsorganisationer, hvor der er forventninger til klare mål, opfølgning og udvikling. Du bevæger dig let mellem strategi og taktiske planer, og du kan motivere og inspirere dine omgivelser til at følge dine visioner. Samtidig finder du også motivation i at have en aktiv rolle ud mod udvalgte kunder.

Du præsenterer dig som en erfaren senior manager/salgsdirektør/CCO med erfaring fra ledelse af større komplekse kommercielle-/salgsorganisationer, og hvor du nu har lyst til at drive ekspansion og vækst, både via dine visioner for salg og for din delagtighed i at udvikle selskabet som helhed. Din faglighed inkluderer erfaring fra løsningssalg og gerne med salg af licenser fra en internationalt orienteret virksomhed inden for en rådgivende-, analyse- og/eller konsulentvirksomhed. Du kan dokumentere resultater med at implementere salgsstruktur, -processer og -mål samt har været med til at ekspandere / entrere nye markeder. Udover selv at kunne agere på og sælge ind til direktionsniveau, har du erfaring med at udvikle salgsledere til at være rollemodeller for deres salgsteams. Du kombinerer din faglige erfaring med en akademisk uddannelse på bachelor eller kandidatniveau og motiveres af at arbejde i vidensmiljøer.

Userneeds tilbyder indflydelse, ambitioner og ekspansionsmuligheder
Du bliver del af en organisation med højt til loftet, ambitiøse og kundskabsrige medarbejdere, og hvor det forventes, at du bliver en af de primære drivere i at definere organisationsstrategi og -mål samt go-to-market strategier og taktiske handlingsplaner. Userneeds tilbyder en international og voksende virksomhed med ressourcerne til at vækste gennem lancering af nye spændende produkter, flere partnere og kunder samt nye salgskanaler.

Kontaktinformation
Du er velkommen til at kontakte Senior Search Consultant Annette Timmermann eller Managing Partner Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33 for mere information.

Hudson håndterer selektionen for Userneeds. Send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt. Mærk venligst din ansøgning med ”977”.

Send job by email

Apply for CHIEF COMMERCIAL OFFICER (CCO) TIL USERNEEDS - KØBENHAVN
Reference: 977

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*