Posted on: 2019-11-22

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Kan du lede og drive udviklingen på tværs af Stryhns’ 5 produktionssites i Danmark, med ansvar for investeringer, innovation, optimering, LEAN, miljø m.m

Som den nye Corporate Technical Manager (CTM), får du det fulde ansvar for at drive og udvikle den produktions tekniske afdeling (PTA) i henhold til Stryhns strategier og værdier. Du vil, sammen med dit direkte team (5 FTE), være ansvarlig for gennemførsel af de besluttede investerings- og optimeringsprojekter på Stryhns’ 5 fabrikker i Danmark. Dit team består af projektledere og profiler med kompetencer indenfor Lean og Supply Chain Excellence.

Stryhns er inde i en meget positiv udvikling og har over de sidste par år, opkøbt såvel brands som fabrikker. Man ønsker derfor at målrette forbedringer og investeringer såvel corporate som på de enkelte fabrikker, hvilket denne rolle ville være ansvarlig for at drive.

Stillingen har udgangspunkt fra Stryhns’ hovedkontor ved Roskilde, hvor du med dit direkte team skal tilsikre og styre de forskellige investeringer, forbedringer og projekter på alle sites. Du vil naturligvis selv være meget rundt på de forskellige sites, for at at have den tætte dialog med de lokale tekniske folk, og i udpræget grad være til stede når der er gennemførelse af større projekter m.m.  

Som ny CTM i Stryhns vil du blive tilbudt et krævende og udfordrende job i en af Danmarks stærkeste fødevarevirksomheder - en opgave som indeholder stor selvstændighed og indflydelse i hverdagen.

 CTM indgår som en del i Supply Chain ledergruppen, med reference til koncernens Supply Chain Direktør. 


Dine ansvarsområder
Du vil sammen med dit team skulle prioritere, styre og monitorere alle projekter på tværs af fabrikkerne ligesom du sammen med dit team skal tænke innovativt ift. kommende forbedringer, muligheder, tiltag m.m. CTM og teamet er en central afdeling med en stor berøringsflade i organisationen og dialog med andre afdelinger (kvalitet, salg, logistik m.fl.), samt naturligvis til alle fabrikkerne, fabrikschefer og de tekniske afdelinger. Eksternt vil kontakten være rettet imod samarbejdspartnere, leverandører, kunder, interesseorganisationer samt myndigheder. 

CTM er ansvarlig for optimeringsprocesser i samarbejde med produktionen på de enkelte fabrikker, samt etablering og fastholdelse af fabriks KPI til optimal drift på fabrikkerne. Herigennem er rollen ligeledes ansvarlig for at der forefindes en struktur og et nødvendigt system til vedligeholdelsesopgaver for udstyr, utilities og bygninger. Rollen har ansvar for og driver investeringsplanerne for alle produktionsites, dette i tæt samarbejde med Supply Chain direktør, fabrikschefer og de teknisk ansvarlige ude på fabrikkerne.

Stryhns har defineret en ambitiøs Corporate LEAN strategi frem mod 2023, som CTM og Leanansvarlige i teamet skal gennemføre. Denne har til formål at LEAN skal være en naturlig del af måden der arbejdes på hos Stryhns, at skulle sikre effektivitet såvel på den enkelte site, men også tværgående alle sites inkl. HQ.

CTM og teamet vil som prioriteret opgave skulle tilsikre at Stryhns kontinuerligt følger de klare mål og ambitioner indenfor bæredygtighed og herunder FNs verdensmål, bla. indenfor spildevand, wastemanagement, energier mv.

 

  • Ledelse af direkte team og inddirekte ledelse på fabrikkerne
  • Strategi og udbredelse af Stryhns  innovations- og forbedringskultur
  • Corporate LEAN strategi og implementering 2019-2023
  • Investeringsplanlægning for alle fabrikker
  • Optimeringsprocesser på tværs, samt på de enkelte fabrikker
  • Ansvarlig for rammeaftaler på tværs af fabrikkerne
  • Ansvarlig for arbejdsmiljøcertificering
  • Kontakt til myndigheder vedr. miljø, bygninger m.m.   

Din baggrund er:
Vi forestiller os, at du i dag sidder i, eller har erfaring fra, en lignende rolle indenfor Supply Chain og det tekniske område, hvor du har haft såvel direkte og indirekte ledelse og ansvar for flere sites, gerne med erfaring fra fødevareproduktion. Igennem denne erfaring er du en dreven leder, der formår at holde det visionære, samtidig med at kunne drive vigtige ad hoc opgaver og projekter.

Du besidder en dyb forståelse i dét at drive fødevareproduktion, og det at skulle skabe synergier på tværs af forskellige produktionstyper og lokationer. Du er erfaren indenfor LEAN og har gennemført forbedringer og processer igennem dette fra dine tidligere roller.  Du har drevet flere større projekter indenfor optimering og forbedring med mange interessenter, dette såvel internt som eksternt i form af myndigheder, interesseorgansationer m.m.

Du motiveres af at skulle arbejde og tænke innovativt i alle facetter, for som en naturlig del af din måde at arbejde på - at drive fornyelse af produktionsapparatet, digitaliseringen, og sikre forudsætningerne for at skabe fremtidens fødevareproduktion.

Du er stærk i spændfeltet mellem at skulle sikre de satte strategiske mål bliver bragt ud i organisationen, samtidig med at skulle være enormt praktisk orienteret i en verden af ad hoc opgaver. For dig som person er det stærkt motiverende både at skulle løfte bundniveauet, samtidig med at du også løfter det øvre ambitionsniveau.

Du leverer dine resultater til de satte deadlines som det mest naturlige, fordi du er proces- og forretningsorienteret og evner at drive de større og langsigtede opgaver, ligesom at det er vigtigt, at du evner at være hands on og handlekraftigt når det er påkrævet.

Som person er du en erfaren formel og uformel leder som kan sætte retning og få følgeskab, såvel i dit eget team som dem jeres team skal drive projekter sammen med. Ligesom du naturligt er i stand til at komme rundt i hele organisationen, for at skabe vigtige relationer ift. den store berøringsflade dit område har.

 


Kontaktinformation

For mere information er du er velkommen til at kontakte Senior Researcher Annette Timmermann på mail  annette.timmermann@hudson.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt. Mærk venligst din ansøgning med ”939”.


Stryhns – mere end leverpostej
Stryhns er Danmarks nationale producent og leverandør af en række førende produkter, til dansk dagligvarehandel. Stryhns er både en traditionsrig og innovativ virksomhed i rivende udvikling, og man  omsatte for ca. Kr. 925 mio. i 2018 og har omkring 400 ansatte fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns er i dag ejet af norske Agra. Agra-koncernen driver fødevareproduktion i Danmark, Norge, Sverige og Polen. Agra er familieejet og blev grundlagt i 1885 af den norske familie Heje.

Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater AS, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns AS.
Man producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser. Alle mærker med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort Stryhns til en del af danskernes hverdag. Hovedkontoret ligger i Roskilde og man har idag fem fabrikker, som ligger i Graasten, Havnsø, Lystrup, Himmelev og på Langeland
Hos Stryhns AS har man arbejdet med at revidere deres bæredygtighedsstrategi og forankre den mod FNs verdensmål for bæredygtighed.
Bæredygtighed kan gå hånd i hånd med konkurrencedygtighed. Initiativer som øget effektivitet, lavere emballageforbrug og spild hjælper både indtjening, miljø og samfund. Stryhns er en af initiativtagerne bad ’Danmark mod Madspild’. Man har en række tiltag i gang på fabrikker i forhold til bl.a. energiforbrug, spildevand og waste management. Arbejdsglæde og udvikling af medarbejdere på alle niveauer er omdrejningspunktet for HR-Strategien. Sundere alternativer og emballage er i fokus for vores innovationsarbejde.
Se mere på www.stryhns.dk

Send job by email

Apply for Corporate Technical Manager – Stryhns A/S
Reference: 939

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*