Posted on: 2019-04-02

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Scandinavian Tobacco Group er verdens største producent af cigarer og pibetobak.

Can you ignite natures finest?
Har du flair for drive kunde- og forretningsanalyser, og derigennem skabe værdi for vores kunder og vores forretning? Og vil du have et ansvarsfuldt, udfordrende og krævende job hos en international og markedsledende virksomhed inden for Fast-Moving Consumer Goods, hvor du får en nøglerolle i at drive vores kunde- og forretningsudvikling samt priser, for derigennem at forbedre vores kunders performance? Så er du måske vores nye kollega.

Bliv en del af en global markedsledende virksomhed
Scandinavian Tobacco Group er verdens største producent af cigarer og pibetobak. Vi har en stærk markedsposition i Skandinavien og USA, og vores 7.600 ansatte er fordelt på bl.a. den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, Australien, Canada og USA. Vi har hovedsæde i Danmark, og hos os vil du få gode og dygtige kollegaer.

Om jobbet
Som Customer Insight Manager får du ansvaret for at drive vores kunde- og forretningsanalyser samt fastsætte vores prisstrategi. Du drives af at udarbejde analyser, som du kan omsætte til konkrete vækstinitiativer, som er værdiskabende for vores kunder og Scandinavian Tobacco Group. Du kan lide at inspirere dine kollegaer og drives af at have indflydelse på virksomhedens- samt egen udvikling, mens du skaber de bedste resultater for vores kunder og Scandinavian Tobacco Group. 

Helt konkret skal du:

 • Udvikle kanal- og kundeplaner, som kan omsættes til konkrete vækstinitiativer
 • Drive kundeanalyser, som indgår naturligt i værdiskabende udviklingen af vores kunder
 • Drive udviklingen af vores kunder i tæt samarbejde med vores Key Account Managers
 • Omsætte data og analyser til konkrete handlingsplaner og kunne formidle dette til interne og eksterne stakeholders
 • Opsætte og implementere klare mål for alle medarbejdere i samarbejde med ledergruppen
 • Være ansvarlig for vores prisstrategi
 • Drive business cases og være tæt sparringspartner for vores ledergruppe 

Udvikl dig selv i en stærk markedsledende virksomhed
Du bliver en del af en driftig og spændende virksomhed, hvor du vil blive udfordret og komme til at bruge dine stærke analyse-, kommunikation- og strategiske evner. Samtidig er du med til at drive din egen udvikling, mens du skaber stærke resultater. Vi kan tilbyde en god lønpakke, pension, telefon m.m. for ikke at nævne alle de gode kolleger, der står klar til at tage godt imod dig.

Om dig
Vi vil naturligvis tilsikre en grundig oplæring, det er dog vigtigt, at vi bygger på en god base, og at du kan genkende dig selv i nedenstående:

 • Teoretisk funderet baggrund fx HD, Cand.merc eller lignende, med en stærk analyseværktøjskasse
 • Gerne 1-2 års erfaring fra en lignende stilling
 • FMCG kendskab er en fordel
 • Kendskab til AC Nielsen er en fordel
 • Gode dansk og engelsk kundskaber i skrift og tale
 • Du er superbruger i MS Office pakken, specielt Excel

Som person er du udadvendt, serviceminded og ambitiøs. Du er god til at koordinere og følge op på opgaver, og er vant til at arbejde selvstændigt. Du har flair for databaserede analyser og kan med dine gode kommunikationsevner udfordre status quo samt skabe værdi for vores kunder. Derudover er du målrettet, dynamisk og har et højt energiniveau, og du søger hele tiden at udvikle den måde, vi gør tingene på.

INTERESSERET? 
For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer på dbr@hudson.dk  eller telefon 31 13 71 31.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" til højre. Skriv gerne ”902” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning.
Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk

Send job by email

Apply for Customer Insight Manager – Scandinavian Tobacco Group
Reference: 902

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.