Posted on: 2019-05-10

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

i Valby

Vi tilbyder en spændende stilling for dig, som har god regnskabsforståelse og flair for IT, og som med dit kendskab til Dynamics NAV har lyst til at udvikle og supportere Finansafdelingen med solide brugbare værktøjer. Derigennem bliver du en aktiv deltager i at understøtte Nordisk Films fortsatte vækst. Du bliver en del af ny organisation, hvor processerne er på plads, men hvor der også er plads til at udvikle og bidrage til smartere løsninger.
Arbejdsstedet er i Valby og tæt på offentlig transport. I det daglige rapporterer du til afdelingens Application Manager og samarbejder med et team med tre engagerede kollegaer, hvor i har en stor berøringsflade bredt ud i organisationen, da I supporterer både Nordisk Film og Egmont-koncernen.

Jobbet                                                                                                                    
Nordisk Film er ved at etablere en afdeling for Finance & Applications Services i forbindelse med en in-sourcing af en række finansielle opgaver. Målet er at skabe et fleksibelt ERP-system, som understøtter forretningens vækst og understøtter en optimering af forretningsprocesserne. Derfor er de nu i gang med at opgradere til NAV18 og sætter fokus på at følge Microsofts udvikling med Business Central. 
Dine vigtigste opgaver bliver at være med til at eksekvere på strategien for NAV18, hvor målet er skabe en NAV standard, med forretningernes behov for øje. Her supporterer og skaber du grundlag for vidensdeling mellem forretningerne samt er med til at opretholde en standard indenfor Master Data.

Profilen
Vi forestiller os, at du som person er engageret og med lyst til aktivt at påvirke og være med til at bygge rammerne for din dagligdag. Du fremstår pligtopfyldende, kvalitetsorienteret, fleksibel og oprigtigt optaget af at levere en god service. Du arbejder selvstændigt og er god til at sætte dig ind i mange forskellige forretningsområder med tilsvarende forskellige systemløsninger. Overfor dine omgivelser forstår du at agere sparringspartner og sætter en ære i at følge alle opgaver til dørs med kvalitet i fokus. Fagligt kan du nikke genkendende til følgende:

• God regnskabsforståelse og indsigt i økonomiske opgaver fra end-to-end
• Flair for IT og med forståelse for, hvordan systemerne virker og kan sættes op
• Stærke kommunikative evner til at videreformidle relevant information på tværs af forskellige faggrupper
• Erfaring med at arbejde med Dynamics NAV som økonomisystem; måske er du superbruger på din nuværende arbejdsplads
• Har kendskab og erfaring med forskellige Continia-produkter som Document Capture, Document Output og Payment Management.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Marlene Høgh fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen for Nordisk Film.
Har du lyst til at blive en del af Nordisk Films Finance & Applications team?  Så send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning med ”918”.
Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.
Hvis du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Om Nordisk Film:
Nordisk Film er en del af Egmont og er en af Nordens største medievirksomheder, som har fortalt historier i over 100 år. De er muligvis bedst kendt for deres biografer, hvor de er den førende biografkæde i Danmark og Norge med i alt 43 biografcentre og cirka 10 millioner biografgæster om året. Men de producerer og distribuerer også film og serier på skandinavisk plan, distribuerer Sony PlayStation-produkter i Norden samt De Baltiske Lande. Nordisk Film investerer også i nordiske spilfirmaer med fokus på globale forbrugere og så er de nordisk markedsleder indenfor gavekort med fokus på innovative, digitale gavekortløsninger. Læs mere om Nordisk Film på www.nordiskfilm.dk

Send job by email

Apply for Finance & Application Supporter til Nordisk Film
Reference: 918

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.