Posted on: 2019-10-08

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Har du lysten og evnerne til at være med til at optimere og automatisere regnskabsområdet i en spændende mediekoncern i udvikling? Så læs mere her…

Vi søger nu en Finance Assistant på vegne af Egmont Publishing og deres globale finansteam. Vi leder efter dig, der har lyst til at videreudvikle din karriere inden for økonomi samt har evnerne til at drifte, optimere og automatisere en række regnskabsområder. Og hvis du ikke allerede kender til optimering og automatisering, så har du interesse for at udvikle dig i rollen.
Egmont Publishing udgiver mere end 700 magasiner i 30 lande og opsøger hele tiden nye innovative produkt- og markedsområder. Økonomiafdelingen består samlet af 15 medarbejdere i Danmark, hvoraf Finansteamet, som den kommende Finance Assistant bliver en del af, består af 5 medarbejdere. I det daglige understøttes du af og rapporterer til afdelingens Head of Finance. Arbejdssted er på Egmont Publishings hovedkontor på Østerbro; tæt på offentlig transport.

Jobbet
Stillingen som Finance Assistant får ansvaret for at drifte, optimere og automatisere forskellige regnskabsopgaver. Sammen med finansteamet har du ansvar for bogføring og regnskab i Egmont Publishings danske selskaber, herunder kvalitetssikring, periodiseringer i forbindelse med månedsafslutning, afstemninger, daglige problemløsninger, håndtering af honorarudbetalinger samt royalty opgørelser. Opgaverne udføres med bred kontakt til den øvrige organisation, herunder Egmont selskaber i udlandet samt Shared Service Team i Polen, hvor kommunikation på engelsk er en naturlig del af hverdagen. Du skal derfor have lyst til at arbejde med en bred kontaktflade i organisationen, herunder Egmonts selskaber i udlandet.

Profilen
Vi forestiller os, at du som person er engageret, omstillingsparat og har lyst til aktivt at påvirke din dagligdag. Du har derfor lyst til at blive del af et sted, hvor du ikke bare indgår i, men også skaber rammerne. Du fremstår pligtopfyldende, fleksibel og oprigtigt optaget af at levere en god service og høj kvalitet. Fagligt kan du nikke genkendende til følgende:

  • Du har erfaring med bogholderi og månedsluk
  • Er uddannet inden for økonomi eller revision og er muligvis startet på en HD-uddannelse
  • Du arbejder selvstændigt og stiller spørgsmål, når du er i tvivl
  • Du er nysgerrig, har lyst til at lære mere og har ambitioner om at udvikle dig
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Erfaren bruger af Excel med lyst til at lære mere avancerede muligheder
  • Kendskab til Navision er en fordel men ikke en forudsætning

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Marlene Høgh fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson supporterer Egmont Publishing i rekrutteringen.
Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, Mærk venligst din ansøgning med ”959”.


Bemærk, at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk. Hvis du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os det vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Send job by email

Apply for Finance Assistant til Egmont Publishing
Reference: 959

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*