Posted on: 2020-01-02

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Forretningsområdernes ”CFO” med strategisk og taktisk indflydelse

Som Finance Business Partner for vores strategisk vigtige forretningsområder Asset & Technology (AAT) og HR tilbyder vi en rolle, hvor du kan bruge din erfaring med forretningsorienteret økonomistyring i et strategisk udviklingsperspektiv. Du bliver en del af områdernes ledergrupper og fungerer som ligeværdig partner i eksekveringen og opfyldelsen af områdernes KPI’er.

Du bruger det meste af din tid sammen med forretningsområderne og tilhører formelt Commercial Finance, som udgør den forretningsorienterede del af økonomifunktionen og er organisatorisk placeret med reference til vores CFO. Afdelingen arbejder med økonomistyring, support til forretningsudvikling, strategisk eksekvering og deltagelse i og kvalitetssikring af projekter. I det daglige har du en funktionel reference til underdirektørerne for hhv. AAT og HR.

Dine forretningsområder – AAT og HR
AAT beskæftiger mere end 500 medarbejdere og spænder bredt fra udbygning og vedligehold af aktiver til regulær drift. AAT er således ansvarlig for CPHs overordnede it-tekniske systemlandskab og installationer samt arkitektur, rengøring, infrastruktur og belægninger. HR håndterer al personaleudvikling, outsourcing på tværs af forretningsområder, målstyring o.a. og beskæftiger omkring 30 medarbejdere. Du vil således understøtte både operationelt og strategiske orienterede forretningsområder. Begge områder spiller en vigtig rolle i eksekveringen af vores nye strategi med vægt på emner såsom digitalisering, automatisering og grøn omstilling.

Proaktiv rådgivning til forretningen – økonomistyring, optimering og forretningsudvikling
Som Finance Business Partner for AAT og HR kommer du tæt på forretningsområderne og er en nøgleperson i at sikre optimal økonomistyring og strategieksekvering. I tæt samarbejde med forretningsanalytikere og controllere, som i en matrix struktur understøtter dit daglige arbejde, sikrer du, at der leveres på hele finansårshjulet. Din rolle bliver i højere grad at bevare overblik og sikre leverancer af analyser, budgetter, forecasts og ledelsesrapportering og derigennem understøtte dine ledere i at træffe de rette beslutninger.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Proaktiv sparringspartner og rådgiver for AAT og HR lederteams ifm. økonomi og økonomistyring.
 • Partner og sparring under budgetprocesserne samt efterfølgende udrulning og opfølgning.
 • Kvalitetssikring af indstillinger til investeringsansøgninger, business cases og leveranceplaner.
 • Opbygning af, samt opfølgning på afdelingernes performance KPI’er.
 • Deltagelse i optimeringsprojekter sammen med samarbejdspartnere / leverandører.
 • Deltage i styregrupper og drive udvalgte projekter.
 • Udfører ad hoc analyser.

Du vil få en bred berøringsflade internt, hvor dine succeskriterier bl.a. vil være din evne til at etablere og udvikle værdiskabende relationer samt sikre opfyldelse af forretningens mål.

Med din solide gennemslagskraft og gode kommunikative evner får du tingene gjort
Som Finance Business Partner er det derfor altafgørende for din succes, at du formår at håndtere en foranderlig hverdag, både analytisk og menneskeligt. Du formår at blive den efterspurgte partner via din excellente forståelse for netværk og opbygning af tillid, respekt og forretningsforståelse. Du kan både sige til og fra, og du overrasker kun positivt. Du har gennemslagskraft og situationsfornemmelse samt er målrettet, selvmotiverende og trives med et stort ansvar.

Fagligt kvalificerer du dig ved at have lige dele faglig økonomisk indsigt og en veludviklet forretningsforståelse, der er opnået via:

 • En uddannelse på HD eller kandidatniveau inden for økonomi.
 • Længere relevant erhvervserfaring, hvor du er vant til at være del af ledergrupper som den økonomiske partner som f.eks. økonomichef, senior business controller eller tilsvarende.
 • Gerne ledelseserfaring og / eller erfaring med overordnet ansvar for leverancer i en matrix struktur.
 • Stærk erfaring fra forretningsorienteret finans og med konkret erfaring fra driftsorienterede miljøer med f.eks. outsourcing, performance-målinger o.a.
 • Superbruger i MS-Excel og stærk i de øvrige programmer i Microsoft Office
 • Gerne kendskab til SAP og SAP BI

Hvem er vi?
Finance´s vision er, at vi vil være CPHs bedste sparrings- og samarbejdspartner overfor alle vores kunder. Med det mener vi, at vi leverer rettidig og høj kvalitet til beslutningsprocessen gennem økonomisk indsigt og transparens. 

Commercial Finance er en del af Finance, organisatorisk placeret tæt på topledelsen og består af 11 engagerede medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling, økonomistyring, økonomiske analyser, kvalitetssikring af projekter i CPH, samt takst strategiudarbejdelse.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv gerne ”1001” på din ansøgning.


Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

Om Københavns Lufthavne A/S: Vi ejer og driver lufthavnene i København og Roskilde, og vi har en ambition om at være Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt. Sidste år rejste mere end 30 millioner passagerer igennem lufthavnen og vi har direkte flyruter mod 177 destinationer i verden. Over en årrække vil vi investere 20 mia. kr. i udbygninger og forbedringer af lufthavnen, så vi er klar til at tage imod op mod 40 mio. passagerer hvert år.
Vi er 2.600 medarbejdere fra mere end 50 lande og vi betragter os som gæstfrie værter for vores passagerer, og vi stræber efter at skabe rejseglæde for alle, der har Københavns Lufthavn som en del af deres rejse. Hver dag leverer vi resultater i tæt partnerskab med en lang række samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen. Det er resultater af en så høj kvalitet, at vi flere gange er kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn – titler, som vi både er stolte af og har stor respekt for.
Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet. Sidste år deltog 90 procent af medarbejderne i den årlige engagementsmåling.

Send job by email

Apply for Finance Business Partner til Asset & Technology og HR
Reference: 1001

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*