Posted on: 2019-11-20

Job type: Permanent

Sector: Financial Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vil du arbejde hos en af verdens største TV/medie koncerner?

Har du lyst til at kombinere regnskab og økonomistyring med ledelse af 5 engagerede medarbejdere og udvikling af forretningen sammen med ledergrupperne i Banijays danske datterselskaber? Vil du have en kompleks hverdag med økonomistyring for forskellige forretningsenheder, mange igangværende projekter, royalties o.a.? Og har du lyst til at få en hverdag med højt til loftet, humor og plads til gode ideer? Så kan dette være jobbet for dig.

Vi søger en CFO til en rolle, hvor der fortsat er plads til at udvikle sig. Derfor kan denne rolle f.eks. være en spændende mulighed for en revisor med ledelseserfaring fra et af de større revisionsselskaber, og som har lyst til at prøve ”den anden side” af bordet i en dynamisk medievirksomhed.

Som CFO får du overordnet ansvar for regnskab, regnskabsaflæggelse og budgettering for Banijays 6 danske selskaber inkl. Nordisk Film TV, Mastiff, Pineapple og Respirator samt 3 holding-/støtteselskaber, der er struktureret i en ”shared service” form. Dine medarbejdere er placeret på 2 forskellige lokationer i København, og hvor du også vil være synlig. Du har din base på det nordiske hovedkontor i Valby, hvor du arbejder sammen med engagerede kollegaer og rapporterer til den Nordiske COO.

Om Banijay
Banijay Nordic er Nordens største spiller med ca. 1.200 medarbejdere, hvoraf ca. 250 arbejder i Danmark. I højsæsonerne er tallet oppe på ca. 500 medarbejdere inkl. freelancere og timelønnede. Banijay har flere selskaber og brands, som producerer forskelligt indhold til flere medier. Kulturen er præget af kreative ambitiøse mennesker, som bidrager aktivt til at gøre Banijay til en af de største aktører inden for deres områder. Der er højt til loftet, en uformel stemning og plads til innovation. Det er også en kultur med mange kreative sjæle, og hvor økonomi ikke altid er øverst på agendaen.

Jobbet
Opgaverne spænder bredt fra et strategisk forretningsperspektiv i form af et tæt samarbejde med de forskellige ledergrupper i de danske selskaber og Group Finance i Paris samt det operationelle i form af regnskabsaflæggelse, analyser og rapportering. Du bliver leder af 5-6 medarbejdere, som alle sidder i den danske shared service enhed, som håndterer den daglige bogføring, afstemninger og lønbogholderi, mens du med hjælp fra en controller / regnskabschef håndterer de mere komplekse opgaver. I det daglige er du i tæt dialog med ledelsen i de enkelte selskaber, produktionsledere og eksterne interessenter. Dine daglige opgaver består bl.a. i:

  • Overordnet økonomi- og budgetstyring, regnskaber samt forecasting.
  • Månedsrapportering til lokale ledelser, nordisk ledelse og Group Finance samt deltage i fastlagte opdateringsmøder med de danske ledergrupper.
  • I samarbejde med den nordiske ledelse og de lokale ledelser fastlægge KPI’er for økonomi og performance og sparring ift. deres strategi.
  • Finansstyring i form af at sikre betaling af og håndtering af indkøb og indkrævning af udgående fakturaer, registreringer, bogføring, overblik over afskrivninger, husleje, mv.
  • Cash flow styring
  • Sparring med COO omring projektstyring.
  • Lean- og benchmark analyser af den daglige drift på tværs af alle selskaber.
  • Ansvar for udarbejdelse og præsentation af business cases ifm. investeringer og opkøb.
  • Ledelse, coaching og udvikling af medarbejdere.

Det er vigtigt, at du trives i et kreativt miljø, hvor motivationsdriverne ikke altid er de samme som hos en økonomifunktion, og at du skaber interesse for tallene.

Profilen
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau indenfor økonomi og regnskab samt relevant erfaring, der giver dig en stærk base inden for regnskab og økonomi. Du er vant til at arbejde med og følge op på projektøkonomi / igangværende arbejde. Du viser en god modenhed i din ledelse, har erfaring med at lede specialister og har flair for, hvornår der skal ”sættes ind” og ”trækkes ud” på den menneskelige konto. Igennem dit arbejde har du opnået erfaring fra mange forskellige miljøer og med mange mennesker, og det er en fordel men ikke et krav med erfaring fra filmproduktions-/TV-industrien som økonomiansvarlig, og ellers er du måske revisor med direkte ledererfaring og erfaring fra at revidere virksomheder i mediebranchen.

Du besidder en personlig integritet med engagement og evner til at navigere i et kreativt og dynamisk kaos, hvor du kan levere forudsigelighed i en ellers uforudsigelig verden. Du viser et stort engagement, loyalitet og lyst til at blive en aktiv del af en virksomhed med store ambitioner med hjertet på rette sted. Du evner at samarbejde, skabe tillid, stille spørgsmål og følge op på svarene, når det er nødvendigt. 

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Camilla Svendsen fra Hudson, som håndterer selektionen. Ring på telefon 70 27 77 33 for yderligere uddybning. Send din ansøgning til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”997”.

 

Send job by email

Apply for Finance Lead / CFO til Banijay Nordic - Danmark
Reference: 997

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*