Posted on: 2019-09-18

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Financial Controller

Arbejder du som Financial Controller og har lyst til at kombinere det med Business Controlling opgaver, eller vil du som Business Controller have ansvar for din egen globale forretning ift. budgetter, analyser og økonomistyring, så anbefaler vi dig at læse videre. Egmont Publishing tilbyder en rolle i deres Global Supply organisation, som håndterer al indkøb af print, gimmicks og kids’s content til sine selskaber og lande.

Der vil være direkte rapportering til en CFO med ansvar for al økonomistyring i Danmark, Tyskland og Global Supply samt der vil være et tæt samarbejde med Managing Director for Global Supply. I det daglige samarbejder du med den øvrige økonomi- og regnskabsafdeling, både i Danmark og andre lande.


Om jobbet
Din rolle bliver en blanding af opgaver i controlling og at drive optimerings- og automatiseringsprojekter mhp. at øge indsigt og mindske kompleksitet for forretningen. Dine ansvarsområder vil bl.a. inkludere:

  • Udarbejde budgetter, løbende forecasts og månedsregnskaber (gennemgang af konti, hensættelser o.a.)
  • Supportere forretningsområderne med økonomiopfølgning og analyser
  • Tilsikre en professionel kommunikation og en god forståelse for økonomisk performance i forretningen
  • Deltage i tværfaglige forretningsorienterede projekter i organisationen


Om dig
Som person er du selvstændig og drivende både i teams og på egen hånd. Du er fleksibel og trives med forandringer. Du er struktureret og har gode analytiske evner. Du har en overbevisende udstråling og er en god kommunikator. I forholdet til andre udviser du en positiv indstilling, er serviceminded og har gode samarbejdsevner både med kolleger og samarbejdspartnere. Med dine gode kommunikationsevner formår du desuden at formidle økonomiske resultater videre til forretningen, og du trives i et job, hvor du har en bred kontaktflade ikke bare i Danmark, men også globalt.


Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en finansiel baggrund og eventuelt først med nogle år i et revisionsselskab. I dag er du sandsynligvis Financial Controller i en større virksomhed, hvor du er vant til at arbejde med omkostningsstyring og lave ledelsesrapportering. Du trives med travlhed, tal og skarpe deadlines. Det er en fordel med erfaring fra en virksomhed med produktion og varelager og ellers en anden driftsorganisation. Det vigtigste er, at du har en stor forståelse for systemer og for optimering af processer. Du er superbruger i Excel og fortrolig med ERP-systemer. Du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt.


Hvad tilbyder Egmont Publishing?
En spændende og lærerig stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du sammen med 23 engagerede kollegaer i Finance samt med Global Supply’s organisation får selvstændige og afvekslende ansvarsområder samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du tilbydes en arbejdsplads, hvor passion, ambition og rummelighed er nøgleord, og hvor der er plads til balancen mellem arbejde og privatliv. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, i en underholdende og til tider hektisk hverdag, hvor forandringsvillighed er en nødvendighed.


Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Assignment Manager Marlene Høgh på telefon 70 27 77 33. Hudson supporterer Egmont Publishing i rekrutteringen.

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt via dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”978”. Vi ser på ansøgningerne løbende.

 

Send job by email

Apply for Financial Controller med et stort ben i forretningen - Egmont Publishing
Reference: 978

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*