Posted on: 2019-10-08

Job type: Temporary/Contract

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Som Key Account Manager hos Peka får du en unik mulighed for at udfolde dine salgsegenskaber på et strategisk niveau og samtidig blive en vigtig brik i at videreudvikle Peka strategiske planer for det danske detail marked. Du bliver del af et mindre team i Danmark, bestående af en Country Manager og en Key Account Manager, der i dag varetager både catering og retail. Stillingen er fuldtid og placeret i Danmark, hvorfra du arbejder med hjemmekontor.


Din primære opgave er at udvikle Pekas produktkategorier og private label hos alle de store retail-grossister. Du vil skulle fungere som kommerciel udvikler og løbende rådgive kunder, samt udbygge i forvejen stærke relationer. Sammen med dine to kollegaer vil du også skulle bidrage/deltage ift. større messer, events m.m. Du får fuld P&L ansvar for dine kunder/områder, og dermed selv stå på mål for de aktiviteter og indsatser du igangsætter.


Samtidigt med at du arbejder i Danmark og refererer til den Danske Country Manager, vil du også have et tæt forhold til dine kollegaer i hovedkontoret i Holland, som indebærer kontakt til:


1. Den Europæiske Retail Manager, hvor du skal drøfte dine planer, som skal være ”in line” med den overordnede Retail strategi.
2. Marketing og R&D med henblik på udførslen af de Danske planer.


Af denne grund er det vigtigt at mødes ofte (både live og på skype) for at følge op på dine planer og diskutere fremskridt og vise din tilstedeværelse i HQ.


Ansvarsområder:
● Opbygge og udvikle relationer med kunder baseret på fælles forretningsmæssige mål
● Udarbejdelse af strategier og planer for egne eksisterende og potentielle kunde
● Selvom største delen er at opbygge Peka-mærket, vil du også håndtere Private label-kontrakter for vores detailkunder.
● Ansvarlig for budgetlægning, årsaftaler og opnåelse af målsætninger
● At udvikle kategorierne hos kunderne samt optimere salget og indtjeningen for Peka’s produkter
● Eksekvere salgsaktiviteter og følge op på resultater i tæt samarbejde med kunderne
● Analysering, udarbejdelse og eksekvering af kundeplaner, kampagner og space for egne kunder i tæt samarbejde med kunden
● Gennemførelse og opfølgning på strategiske salgsprojekter


Erfaring fra FMCG og Brand
Vi forestiller os, at du har en videregående kommerciel uddannelse på Cand. Merc eller HD (A) niveau. Du skal have mindst 3-5 års erfaring fra en lignende rolle som f.eks. KAM eller BUM.
Sprogligt er du flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. IT-mæssigt er du en super bruger af office-pakken, men et særligt fokus på Excel. Erfaring fra salgsstyringsværktøjer vil være et plus.


Personlighed
Du er knivskarp, når det kommer til tal. Du har stærke kompetencer indenfor salg, branding og business development. Du skal kunne butikkernes sprog og forstå leverandørens forretning.


Som person indeholder du et stort entreprenør gen, du udadvendt og drevet af at opbygge og styrke kunderelationer. Du er ambitiøs, resultatorienteret og har et højt drive og energiniveau. Du tænker langsigtet og kan sætte dig i butikkernes sted og forstå deres sprog. Du skal i stand til at arbejde selvstændigt og trives i dette miljø.


Om Peka Kroef
Peka Kroef er en familievirksomhed, der er specialiseret i friske, kølede kartoffelprodukter. Deres kunder spænder fra multinationale selskaber til små, lokale virksomheder. Peka Kroef er en virksomhed med ambitionen om at blive markedsleder inden for segmentet for kølede kartoffel specialiteter og har allerede opnået denne position i Holland. Vores medarbejdere kender alt til denne ambition. De arbejder hårdt, er engageret i virksomheden og sætter altid kunden i centrum.
For mere info om Peka Kroef, se evt. hjemmesiden https://www.pekakroef.com/da/om-pekakroef/.


Kontaktinformation
Du er velkommen til at kontakte Search Consultant Nina Johannessen på mail nm@hudson.dk eller pr. tlf: +45 31 70 81 07. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt. Mærk venligst din ansøgning med ”981”.

Send job by email

Apply for Forretningsorienteret Retail Key Account Manager til Peka
Reference: 981

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*