Posted on: 2019-12-06

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Er du interesseret i helse og personlig pleje, og er du optaget af den digitale udvikling i samfundet og de kommercielle muligheder det giver? Har du en stærk forkærlighed for innovation, consumer journey og udvikling af stærke mærkevarer? Så har vi måske stillingen for dig.
Hudson Nordic søger på vegne af Orkla Care Danmark en proaktiv, kommerciel stærk Head of Marketing & Innovation til at lede arbejdet med at videreudvikle virksomhedens positioner på de forskellige produktkategorier inden for helsekost og personlig pleje. Du kommer til at lede et kompetent team af marketing- og digitale specialister, referere til Country Manager og være en del af Orkla Care Danmarks ledergruppe. Du vil også have et tæt samarbejde med Orkla Health og Orkla Home & Personal Cares innovationsdirektører i Norge, samt de markedsansvarlige i alle nordiske lande.
Vi søger en person, som har solid erfaring med at udvikle og lancere nye koncepter inden for FMCG, som har forståelse for den digitale kunderejser, og som har erfaring med flere salgskanaler (dagligvare, apotek og online). Du har erfaring fra en større virksomhed, gerne matrixorganisation, er teamorienteret, strategisk stærk og en god leder.
 

Ansvar og hovedopgaver for stillingen:
- Bidrage til at skabe omsætnings- og resultatvækst for Orkla Care Danmark, via gennemarbejdede vækst/aktivitetsplaner, herunder en stærk pipeline af produkter og løsninger, inden for alle prioriterede kanaler (apotek, DVH og eCom) og kategorier.
- Etablere ”Innovationshub” i Danmark, herunder gode rutiner og processer for innovationsarbejdet og sikre gode, stærke samarbejdsrelationer med R&D samt andre ressourcepersoner.
- Ledelse: rekruttere, lede, motivere og udvikle marketingteamet
- Beredskabsledelse; i samarbejde med teamet sikre godt produkt/medie beredskab
- Være en aktiv bidragsyder til samarbejde på tværs af Norden, herunder udveksling af best practises, kategori- og forbrugerindsigter
- Være en del af management teamet i DK, og sikre trivsel, udvikling og resultater for hele Orkla Care Danmark


Erfaring og kvalifikationer:

• Relevant uddannelse på Masterniveau
• Min 7-10 års erfaring fra FMCG
• Solid markedsføringskompetance
• Erfaring med at lede innovationsarbejde
• Tung ledererfaring
• Erfaring med digital markedsføring / consumer journey
• Du skriver og taler flydende dansk og engelsk

 

Personlige egenskaber:
• Du skal have god forretningsforståelse, samt strategiske og conceptuelle evner
• Gode kommunikations- og samarbejdsevner
• Resultatdreven og selvkørende
• Analytisk og kreativ

 

Orkla Care Danmark er et datterselskab i den norske børsnoterede koncern Orkla. Orkla Care Danmark er indenfor forretningsområderne helsekost, personlig pleje og sårpleje. Orkla har egne fabrikker i Danmark, Norge, Sverige og Polen. Orkla Care Danmark har markedsledende brands inden for sine kategorier, blandt andet Livol, UniKalk, Jordan, HUSK, Vivag, Futura og Möllers.


Vi kan tilbyde spændende og udfordrende arbejdsopgaver, et godt arbejdsmiljø i nye faciliteter i Vallensbæk, og muligheder for personlig og faglig udvikling i en af Nordens største mærkevarevirksomheder.
Der må regnes med 15-25 rejsedage om året, i forbindelse med nordiske samlinger, kundemøder samt salgsmøder i Danmark.


Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Partner Søren Bentsen fra Hudson, som håndterer selektionen. Ring på telefon 70 27 77 33 eller skriv til sbe@hudson.dk, for yderligere uddybning. Send din ansøgning til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”1012”.
Bemærk, at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk. Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Send job by email

Apply for Head of Marketing and Innovation, Orkla Care Danmark A/S
Reference: 1012

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*