Posted on: 2019-11-04

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Som indkøber hos Coop Danmark får du en unik mulighed for at prøve dine kræfter af i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder. Du vil blive en del af afdelingen ”Elektronik og Underholdning”, der består af 4 medarbejdere som er ansvarlig for områder som elektronik, pærer og batterier, bøger, skriv og kontor. Her er din primære opgave at sikre, at der til en hver tid er det rette sortiment i alle kæderne under Coop. Du vil bl.a. skulle stå for sortimentsplanlægning, udvikling, indkøb og leverandørkontakt inden for din kategori. Du vil løse dine opgaver i tæt bredt samarbejde med dine kollegaer i teamet og refererer til teamlederen.


Dine opgaver som indkøber
Som indkøber har du ansvar for at sikre, at der er overensstemmelse mellem indkøb, lagerbeholdning og det forventede salg. Yderligere er du ansvarlig for produkt og prismix i Coops butikker. Jobbet indeholder en høj grad af frihed og ansvar og med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov, er dine hovedopgaver følgende:
• Sparring med teamleder omkring prissætning, sortiment og markedsføring
• Løbende vedligeholdelse og bidrag til løbende optimering og innovation af sortiment
• Rettidig afregning af leverandørrabatter og tilskud
• Håndtering af lagerbinding på egne vareområder
• Leverandørkontakt og deltagelse i leverandørforhandling vedrørende markedsføring efter aftale med din teamleder
• Source varer, besøge leverandører og tage på relevante messer


Hvem er du?
Som person er du kundeorienteret, målrettet og udadvendt. Du skal således være dygtig til at omsætte mål til resultatskabende aktiviteter, samt følge op på deres effekt. Du formår at håndtere opgaver gennem din evne til at udvikle og vedligeholde relationer og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.


Yderligere opfylder du følgende kriterier:
• Du har en baggrund indenfor indkøb
• Du tænker analytisk og har et kommercielt mindset
• Du er disciplineret, struktureret og god til at overholde dine deadlines
• Du har prøvet kræfter med leverandørsamarbejde og kender diverse forhandlingsteknikker
•  Du har en god systemforståelse og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer
Du tilbydes et spændende og udfordrende job med stor handlefrihed hos en af Danmarks største detailvirksomheder, samt rig mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor relations opbygning, indkøb og forhandling.


Kontaktinformation
For mere information er du er velkommen til at kontakte Partner, Martin Hellesen på martin.hellesen@hudson.dk  eller pr. tlf: +45 20 19 93 78.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt. Mærk venligst din ansøgning med ”1000”.


Coop er Danmarks førende udbyder af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, fakta og Irma samt Coop.dk Shopping og coop.dk MAD. Vi er omkring 38.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kr. i vores ca. 1100 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,7 million medlemmer.
 
 

Send job by email

Apply for Indkøber til Coop Non-food, Bøger, Skriv & Kontor
Reference: 1000

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*