Posted on: 2019-03-11

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Hos BEC Security & Compliance

Vil du være med til at skabe den bedste IT-sikkerhedsfunktion i den finansielle branche sammen med erfarne og passionerede kollegaer? Brænder du for IT-sikkerhed, compliance og risikovurdering i den finansielle sektor? Er du motiveret for en konsulentrolle med vægt på faglig sparring og rådgivning? Så er det måske dig, vi leder efter.

 

Har du holdninger til hvad der kendetegner moderne IT-sikkerhed og compliance i den finansielle sektor

Du bliver en del af BEC Security & Compliance, som er i rivende udvikling ift. nye services, spændende projekter og flere kollegaer. Vi er ansvarlige for IT-sikkerhed og compliance i forhold til BEC, vores leverandører og ikke mindst i forhold til de services, vi leverer til vores kunder.

 

Hos BEC har vi en ambitiøs plan om at videreudvikle vores complianceprogram internt i organisationen samt i forhold til væsentlige outsourcing-partnere, herunder nogle af de førende globale cloudleverandører. Samtidig skal vi kunne sikre, at vores kunder (både større og mindre banker) modtager relevant compliance og ledelsesrapportering. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med organisationen, kunder og samarbejdspartnere.

 

Du vil bl.a. arbejde med

 • Gennemførelse af kontrol- og complianceopgaver.
 • Udvikling af kontrol- og complianceprogrammer samt forvaltning og vedligeholdelse mhp. at sikre eksekvering og opfølgning i samarbejde med organisationens ansvarlige.
 • Rådgivning om indgåelse af og opfølgning på aftaler, gennemførelse af risikovurderinger.
 • Sparring om implementering af sikkerhedskrav og -regler samt holde sig opdateret på ny lovgivning.
 • Udarbejdelse og sikring af, at sikkerhedsmodeller og governance fungerer i forhold til cloudleverandører – og særligt i forhold til den agile omstilling BEC er i fuld gang med.
 • Oversættelse af sikkerhedspolitik og -krav til retningslinjer og forretningsgange og reel implementering.
 • Indsamling, behandling, udarbejdelse og præsentation af ledelsesrapportering.

 

I BEC Security & Compliance er der plads til og forventning om, at du har ideer og lyst til at påvirke afdelingens opgaveportefølje. Du bliver ikke begrænset af "plejer", da vi netop forventer, at du bidrager til, at vi konstant udvikler os.

 

Erfaren inden for IT-revision og IT-sikkerhed i den finansielle sektor og/eller konsulentbranchen

Som person er du struktureret, helhedsorienteret og fortaber dig ikke i detaljer. Når du får en opgave, har du blikket rettet mod målet og værdien for kunden. Du er pragmatisk indstillet og ved samtidig, hvornår du skal holde fast i principper og holdninger. Du lægger vægt på samarbejde, og er god til at skabe og vedligeholde værdifulde kontakter. Din kommunikation er klar og tydelig, både i dialog og på skrift.

 

Vi forventer, at du har

 • En akademisk uddannelse inden for jura, IT, IT-sikkerhed, revision eller økonomi.
 • Minimum 2-4 års relevant erhvervserfaring med IT-sikkerhedsarbejdet inden for IT-revision og gerne inden for den finansielle sektor eller et større konsulenthus.
 • Erfaring med compliance og kontrol både internt og i forhold til outsourcing (af data), herunder gerne på cloud-området.
 • Arbejdet med at udarbejde og implementere sikkerhedsretningslinjer og procedurer samt omsætte disse i praksis.
 • Praktisk erfaring med de gængse rammeværker og regulativer inden for området (ISO 270XX, GDPR, NIST; etc.).

 

En særlig arbejdsplads

Du bliver en del af et godt sammentømret team af fagspecialister i en dynamisk organisation. Stemningen er præget af godt humør og sparring på tværs. Vi har et velfungerende samarbejde med hele vores organisation, vores strategiske leverandører og ikke mindst vores kunder. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter.

 

Kan du se dig selv som BEC’er?

Så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. I denne rekruttering samarbejder vi med Hudson, hvorfor du er velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer eller Partner Camilla Svendsen på tlf. 70277733. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med "897". Send gerne din ansøgning senest den 3. april 2019. 

 

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

 

Omkring BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

 

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

Send job by email

Apply for Information Security Compliance Consultant
Reference: 897

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.