Posted on: 2019-08-15

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Salg af leasing indenfor Food & Agriculture (Landbrugsmaskiner).

Vi søger en Inside Sales med lyst til i samarbejde med et Key Account team at vedligeholde og videreudvikle en række etablerede partnere i Food & Agriculture (F&A) segmentet hos DLL. Hvis du går med tankerne om så småt at bevæge dig over i mere ekstroverte aktiviteter, eller du gerne vil samarbejde med etablerede kunder, der sætter pris på god service og support, så er der en god mulighed for at videreudvikle dig hos en af markedets mest anerkendte spillere. Du får samtidig mulighed for at blive del af en dynamisk organisation, der prioriterer kunderelationer højt.


DLL er en global leverandør af finansieringsløsninger til erhvervslivet og oplever stærk vækst. Globalt er der mere end 5.000 ansatte fordelt på 30 lande. Selskabet er et fuldt ejet datterselskab af Rabobank Gruppen, som er verdens mest kreditværdige privatejede bank med en AA-rating fra Moody’s og Standard & Poor’s. I Norden er der 190 ansatte fordelt på 9 kontorer og med hovedkontor i Stockholm. I Danmark er der 25 ansatte og kontor i Søborg og Vejle. Der er forskellige kernesegmenter: Construction, Transportation & Industrial (CTI), Food & Agri (F&A), Office Technology samt Healthcare.


Jobbet
Som Inside Sales samarbejder du tæt med to kollegaer i F&A segmentet, hvor de håndterer de eksternt rettede aktiviteter og forhandlinger, mens du sikrer, at kunderne modtager tilbud, at kontrakterne håndteres, og at både salgssupport og kreditafdelingen er informeret om nye indkomne aftaler. Kort sagt er du et bindeled mellem det eksterne salg og den administrative support. Du får også eget (budget-)ansvar for nogle etablerede partnere, hvor du håndterer hele dialogen, og hvorfor der er god mulighed for at udvikle dybe relationer. Derfor er du også orienteret om, hvordan du kan lave mersalg og nå egne mål, samtidig med du samarbejder med dine kollegaer som et team. Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:


• Koordinering direkte med kunderne ifm. udarbejdelse af tilbud og kontrakter samt sikre efterfølgende implementering.
• Kontinuerligt identificere muligheder hos eksisterende kunder og sælge gennem god service og opfølgning.
• Understøtte kunder og sælgere med forespørgsler og sikre, at sagerne eksekveres.
• Forberede salgsplaner og levere månedlige forecasts.


Du arbejder ud fra et DLL’s kontor i enten Vejle og Søborg. De fleste af DLL’s kunder er placeret i Jylland og på Fyn.


Profilen
Vi forventer, at du har erfaring med at understøtte BtB partnerskaber og skabe mersalg gennem at levere rådgivning og god service. Du tager ejerskab for dine kunder og har lyst til at sælge (det rigtige) til dem. Du har lyst til at kombinere rådgivning og salg. Du kan fx komme fra en tilsvarende rolle eller med en baggrund som erhvervsrådgiver i en bank, hvor du er vant til at arbejde med finansieringsløsninger / leasing, hvorfor din talforståelse er veludviklet.
Du er måske et sted i din karriere, hvor du gerne vil have en tættere og dybere dialog med dine kunder. Som person viser du stor ansvarlighed, er proaktiv og med en positiv energi. Frem for se problemerne fokuserer du på løsningerne og sikrer derved fremdrift. Du betragter ikke nødvendigvis dig selv som et serviceorgan, men du forstår vigtigheden af, at salg skabes gennem ordentlighed, troværdighed og opfølgning.
Du begår dig tilfredsstillende på engelsk og har et højt niveau i dansk i skrift og tale. Du arbejder erfarent i forskellige IT-systemer og har en generel interesse i at automatisere og gøre processer smidigere.


Selskabet
Du tilbydes en unik mulighed for at arbejde med langsigtet salg i et solidt selskab med en veludviklet kundeportefølje, og hvor der er et godt fundament for investeringer og videreudvikling. Endvidere har DLL en lang række specialister i sin organisation, som arbejder med udvikling af forretningen, samarbejdspartnerne og producenterne. Der vil derfor altid være professionelle ressourcer, som kan hjælpe.


Kontaktinformation:
For mere information er du velkommen til at kontakte Partner Søren Bentsen fra Hudson på telefon 70277733.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”953”.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du blot sende en mail til dk@hudson.dk.

 

Send job by email

Apply for Inside Sales til DLL (de lage landen) – Vejle eller Søborg
Reference: 953

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*