Posted on: 2019-02-08

Job type: Permanent

Sector: Transport

 

Vi søger en erfaren Key Account Manager til Conaxess Trade, som bliver ansvarlig for en række stærke brands/produkter i dagligvarehandlen.

STILLINGEN
I Conaxess Trade varetages markedsføringen og salget af førende brands fra dagligvarehandlen. Til salgsafdelingen søger vi lige nu en Key Account Manager til snarlig tiltrædelse med reference til Head of Sales.
I denne rolle vil du være fuldt P/L ansvarlig for egen produktportefølje og dermed ansvarlig for overholdelse af årlige budgetter i tæt samarbejde med den respektive brand manager som har den daglige kontakt til brandowner, og øvrige interessenter i og udenfor organisationen.
Conaxess Trade er i rivende udvikling og derfor søger vi kompetente ansøgere med ben i næsen, handlekraft og erfaring inden for lignende stillinger fra FMCG branchen.

OPGAVER I JOBBET
Helt overordnet vil du i jobbet være ansvarlig for egne vareområder på hele markedet. Ansvaret dækker over indfrielse af budgetter, skabe en solid relation til den pågældende interne Brand Manager, samt at sikre en høj kvalitet i det som udarbejdes, såvel mod kunden som internt i forbindelse med eksempelvis produktlanceringer. Derudover indeholder jobbet at:

  • Udarbejde og implementere forretnings- og handlingsplaner, der sikrer indfrielse af budgetter, ud fra et lønsomhedsprincip om sund forretningstilgang og godt købmandskab.
  • Udvise en proaktiv adfærd over for kundeområdet, og foretage de fornødne beslutninger for at sikre opfyldelse af målsætninger.
  • Sikre fremdrift i salg og indtjening, ved at optimere salgsaktiviteter og kampagner på kontinuerlig basis.
  • Kontinuerligt følge op på fremtidig salgs- og indtjeningsudvikling for aktioner til sikring af indfrielse af budgetter
  • Supportere marketing-teamet i relationen til kunderne.

BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER
Vi forventer at du har minimum 5-10 års erfaring inden for FMCG, samt minimum 3 års erfaring i en lignende rolle. Vi leder efter en kandidat med indgående kendskab til det danske detailmarked, der samtidig har forståelsen af at arbejde i krydsfeltet mellem brand owners og kunder, som eksempelvis COOP og Salling Group.

Du er en erfaren forhandler og forstår at skabe lønsomme relationer. Du er skarp i hele Microsoft Office-pakken, og forstår at omsætte tal og data til konkrete tiltag og resultater via en skarp kommerciel prioritering.

Som person er du vedholdende, proaktiv og drevet af at skabe resultater både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er forandringsparat og drevet af at arbejde i et spændende kommercielt og dynamisk miljø, hvor ingen dage er ens.

DU TILBYDES 
Conaxess Trade værner om det tillidsbaserede forhold blandt deres medarbejdere såvel som relationer til deres partnere. Man er ambitiøs og dedikeret i tilgang til at skabe resultater og brænder for at udvikle sine brands. I rollen som Key Account Manager, vil du blive en del af en virksomhed, der med stor stolthed arbejder med stærke brands internationalt.
Løn efter kvalifikationer, bil, bonus, pension, sundhedsforsikring samt de fornødne elektroniske værktøjer.
 
Conaxess Trade er repræsenterer en lang række kendte, internationale og markedsledende brands som for eksempel Heinz, Wasa, Barilla, Nupo, Bacardi, Mentos på det danske marked. Conaxess er Europas største uafhængige distributør af FMCG-produkter og er mere end 500 medarbejdere indenfor salg, marketing og distribution. Tilsammen fører man over 280 brands på tværs af Europa fra producent til forbruger.
Se mere på: www.conaxesstrade.com/dk/

For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer på dbr@hudson.dk  eller telefon 3113 7131.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”888”.

Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk


  

Send job by email

Apply for Key Account Manager - Food, Conaxess Trade
Reference: 888

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.