Posted on: 2020-01-07

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

til Conaxess Trade

Er du en dygtig og talstærk Key Account Manager, som elsker relationer? Og har du intet problem med at snakke professionelt engelsk med både danske og internationale brands?

Så er det måske dig vi søger en til stillingen som Key Account Manager til Conaxess Trade.

STILLINGEN

I Conaxess Trade varetager vi salget af førende brands indenfor forskellige produkter på vegne af vores principaler. Vi søger derfor en stærk Key Account Manager til at repræsentere nogle af vores førende brands, bl.a. Heinz, Barilla, Segafredo m.fl. Du vil sammen med dine marketing-kollegaer og dit KAM-team arbejde dedikeret på at udvikle og vækste vores brands i Danmark. Samtidig vil du have et tæt samarbejde med vores internationale brand owners, hvor du vil præsentere salgsstrategier og salgstal.

Conaxess Trade er i rivende udvikling og derfor søger vi kompetente ansøgere med ben i næsen, handlekraft og gerne 5-8 års erfaring inden for foodservice/ FMCG-branchen.

OPGAVER I JOBBET
Din primære opgave er at udvikle produktkategorier hos nuværende foodservice grossister. Du vil skulle fungere som kommerciel udvikler og løbende rådgive kunder,  samt udbygge i forvejen stærke relationer. Sammen med dine otte kollegaer vil du også skulle bidrage/deltage ift. større messer, events m.m. Du får fuld P&L ansvar for dine kunder/områder, og dermed selv stå på mål for de aktiviteter og indsatser du igangsætter.
Helt overordnet vil du i jobbet varetage udarbejdelse, implementering samt koordinering af den overordnede marketing- og produktstrategi. På messer vil du lave opsøgende salg og danne nye kunderelationer.


● Udvikling af kategori og brand i tæt samarbejde med brand owner på top- og bund-linie.
● Udvikling af salg og distribution på eksisterende og på nye produkter
● Overordnet P&L ansvar.
● Produktportefølje-styring.
● Sikring af budgetter i overensstemmelse med de godkendte planer og strategier.
● Opsøgende salg på messer

BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER
Vi forventer, at du har en cand.merc. og gerne i økonomisk markedsføring eller lignende kandidatgrad. Samtidig har du min. 5 års erfaring som Key Account Manager indenfor foodservice. Du er en stærk kommunikator, flydende i engelsk både skriftligt/verbalt og skarp i hele Microsoft Office-pakken. Du er skarp til at analysere data og får disse omsat til konkrete tiltag og resultater.
Som person er du ambitiøs, passioneret og drevet af at skabe resultater både selvstændigt og i samarbejde med andre. Som sælger er du en dygtig hunter-profil., som er forandringsparat og drevet af at arbejde i et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

DU TILBYDES 
Conaxess Trade værner om det tillidsbaserede forhold blandt vores medarbejdere såvel som relationer til vores partnere. Man er ambitiøs og dedikeret i tilgang til at skabe resultater og brænder for at udvikle sine brands.

I rollen som Key Account Manager, vil du få mulighed for at præge din egen stilling i en fagligt udfordrende, alsidig hverdag med stort udviklingspotentiale samt blive en del af en virksomhed, der med stor stolthed arbejder med stærke brands internationalt.
Conaxess Trade repræsenterer en lang række kendte, internationale og markedsledende brands som for eksempel Heinz, Wasa, Barilla, Segafredo. John West tun og Bacardi på det danske marked.

Conaxess er Europas største uafhængige distributør af FMCG-produkter og er mere end 500 medarbejdere indenfor salg, marketing og distribution. Tilsammen fører man over 280 brands på tværs af Europa fra producent til forbruger.

Se mere på: www.conaxesstrade.com/dk/


For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Search Consultant Nina Johannessen på nm@hudsonnordic.com
Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudsonnordic.com. Mærk din ansøgning ”1009”.
 

 

Send job by email

Apply for Key Account Manager
Reference: 1009

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*