Posted on: 2020-01-13

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Hudson søger på vegne af Carlsberg Danmark en dynamisk og selvstændig Key Account Manager for en af de store detailkunder. Vi søger en stærk analytisk / kommercielt tænkende person, som skal være med til at sikre og udvikle såvel Carlsbergs som kundens markedsposition.
Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for den kommercielle udvikling med din kunde, sikre at de rette initiativer tages ift. at Carlsberg udvikler kategorien og til enhver tid er kundens foretrukne sparringspartner. Der vil være et tæt samarbejde med den øvrige salgsafdeling, samt Business Development og Marketing i forhold til udvikling af samhandlen med kunden, igennem aktiviteter, kategoriudvikling m.m.
Stillingen refererer til Customer Channel Director og din daglige arbejdsplads er placeret i Valby.

SOM KEY ACCOUNT MANAGER VIL DINE PRIMÆRE OPGAVER INDEHOLDE:

• Drive og udvikle samhandel med kunde mod opsatte budgetmål
• Års- og rammeaftaler med kunden
• Tilsikre optimal listings af sortiment, samt space management eksekvering
• Kategoriudvikling – sammen med Business Development
• Kundemøder med opfølgning på tiltag og aftaler
• Deltagelse i interne møder med marketing, business development m.fl.
• Rapportering af KPI og budgettal


BAGGRUND OG KVALIFICATIONER:

• En teoretisk relevant baggrund på Cand. Merc / HD niveau. 
• FMCG baggrund eller erfaring
• Arbejdet med markedsledende internationale Brand(s)
• God forretningsforståelse og stærk forståelse for tal og P&L
• Højt energiniveau med kreativt, struktureret og visionært mindset
• Fortrolig med brug af MS Office og CRM-, Rapporterings- og Salgsstyringsværktøjer.


DEN RIGTIGE KANDIDAT

Vil sandsynligvis komme fra en lignende stilling, eller det er dit naturlige næste skridt i karrieren. Du kan også i dag sidde i en stilling med Business Development eller Business Controlling, med en lyst og nysgerrighed til at få Key Account Management erfaring som en del af din karriereudvikling.
 

DU TILBYDES

At blive en del af en ikonisk Dansk Virksomhed med en stærk og stolt kulturfølelse. En virksomhed der er markedsleder i Danmark, og globalt en af verdens største bryggerier.
Stillingen er en karrierestilling og centralt Carlsberg Danmarks organisation. Såfremt medarbejderen viser gode resultater er der muligheder i andre dele af Carlsberg organisationen.

Kontakt og ansøgning:
Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning ”1016”.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk.

For mere omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Martin Hellesen, telefon 20 19 93 78 eller sende en mail på mh@hudsonnordic.com, eller Research Consultant Anne-Louise Vittus Pedersen på telefon 31 24 99 01 eller mail alp@hudsonnordic.com.

Carlsberg Danmark beskæftiger i dag ca. 1.500 medarbejdere med at producere og levere Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola-produkter. Carlsberg handler med kunder i hele landet og kunder af alle typer.
Carlsberg Danmark er en del af Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerigruppe, og varetager Carlsbergs aktiviteter i Danmark.
Carlsberg Danmark består af medarbejdere med forskellige baggrunde og kvalifikationer. Kulturen er salgsdrevet, med et stærkt fokus på at skabe resultater. Det bliver således anerkendt, når en medarbejder præsterer.
Se mere på Carlsberg.dk

Send job by email

Apply for Key Account Manager til Carlsberg Danmark
Reference: 1016

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*