Posted on: 2019-01-24

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 

kreditor bogholdere med lyst til at være en del af en ny organisation

Nordisk Film er midt i en transformation af deres finansielle processer, og hvor de skal insource deres bogholderi og regnskab fra en ekstern partner i Indien, hvilket betyder, at de opretter en række spændende stillinger inden for bl.a. bogføring, afstemning og rapportering. Status i dag er, at processerne fungerer tilfredsstillende, men Nordisk Film har som ambition at gøre det endnu bedre selv. Der er derfor tale om et nyt set-up og med naturlig stor indflydelse på kravene til kvalitet og eksekvering.

Til sit AP team søger Nordisk Film kreditor bogholdere med lyst til at være en del af en ny organisation, hvor processerne er på plads, men hvor der også er plads til at bidrage til smartere løsninger.

Arbejdssted er i Valby og tæt på offentlig transport. I det daglige understøttes du af afdelingens Teamlead og rapporterer til afdelingens AR/AP Manager.

Jobbet
I stillingen som kreditor bogholder bliver du del af et team bestående af tre kollegaer udover dig. Din afdeling understøtter en række forskellige forretningsområder med fakturering, håndtering af udbetalinger, afregning af udlæg, afstemning af kreditorer og andre tilsvarende opgaver. Du følger op på dine poster, interne kunder og leverandører og er proaktiv i at spotte problemstillinger inden, at de udvikler sig.

Profilen
Vi forestiller os, at du som person er engageret og har lyst til aktivt at kunne påvirke din dagligdag. Du har derfor lyst til at blive del af et sted, hvor du ikke bare indgår men også bygger rammerne. Du fremstår pligtopfyldende, kvalitetsorienteret, fleksibel og oprigtigt optaget af at levere en god service. Fagligt kan du nikke genkendende til følgende:

  • Erfaring med kreditorbogholderi og en bredere erfaring er kun et plus.
  • Gerne erfaring fra en større enhed / shared service center med en stor mængde udbetalinger og en vis kompleksitet.
  • Vant til at arbejde selvstændigt og alternativt relativt ny udlært og med stor lyst til udvikling.
  • Dansk og skandinavisk samt en god forståelse for engelsk.
  • Gerne erfaring med at arbejde med Excel og Navision som økonomisystem og workflow modulet Document Capture.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Marlene Høgh fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen.

Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, da vi gerne vil have denne stilling på plads, så du kan være med til at ansætte flere i dit team. Mærk din ansøgning med ”866”.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.
Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

 

 

Send job by email

Apply for Kreditor bogholder til Nordisk Film
Reference: 866

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.