Posted on: 2019-03-04

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vi søger en erfaren Key Account Manager, som får ansvaret for kunderne i HoReCa-segmentet i Danmark, Sverige, Finland, Island og Norge

STILLINGEN

Til stillingen hos EVOCA Group søges en erfaren, ambitiøs og selvstændig Key Account Manager, som får ansvaret for kunderne i HoReCa-segmentet i Danmark, Sverige, Finland, Island og Norge. Stillingen omfatter ansvaret for at udvikle kundeporteføljen med henblik på at optimere salgspotentialer og skabe vækst til gavn for EVOCA. Derudover skal du sikre kundetilfredsheden ved at forstå kundernes forventninger og behov, for derigennem at tilbyde de bedst mulige løsninger.

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en ambitiøs organisation, og du bliver en del af en af verdens førende producenter for sit område.  Det er afgørende, at du kan deltage i det analytiske og strategiske arbejde i forhold til HoReCa-markedets udvikling og komplekse efterspørgsler, ligesom det forventes at du har en grundlæggende forståelse af længerevarende salgscyklusser.

Der må påregnes lejlighedsvise besøg på kontoret i Odense samt høj rejseaktivitet i det nordiske salgsområde. Der vil være mulighed for hjemmekontor.

Du vil have delt reference mellem EVOCA Nordics direktør Finn Kjaerhus og den centrale HoReCa-division i Italien.

PRIMÆRE ANSVARSOMRÅDER

 • Ansvarlig for at opsøge, styre og vækste kundeporteføljen med henblik på at udvikle det danske, svenske, finske, islandske og norske marked.
 • Identificere behov og krav for at fremme EVOCA’s løsninger samt optimere kundetilfredsheden.
 • Løbende tilsikre en proaktiv etablering af nye kunder samt opfølgning på eksisterende kundeforhold.
 • Udvikle den eksisterende kundeportefølje gennem kontinuerlig opfølgning
 • Analysere, bearbejde og formidle salgstal og relevante data med det formål at optimere forretningen samt tilsikre en fortsat førende position på markedet.
 • Samarbejde og vidensdele internt med andre dele af organisationen med det formål sammen at løfte forretningen.


KANDIDATPROFIL
Vi forestiller os, at du kommer fra et lignende job som KAM, Area Sales Manager eller lignende, gerne inden for B2B-sektoren og ideelt set fra HoReCa-branchen, samt at du er i besiddelse af følgende faglige og personlige kvalifikationer.
 
Foretrukne faglige kompetencer

 • Relevant uddannelse som Cand.merc. eller HD, men ikke et krav.
 • +5 års salgserfaring fra en lignende stilling med et indgående kendskab til strukturen på det nordiske HoReCa-marked.
 • Evnen til at skabe nysalg og erfaring med herefter at etablere langsigtede relationer til beslutningstagere inden for B2B-segmentet.
 • Erfaring med længerevarende salg, eksempelvis fra komplekse løsnings- eller projektsalg.
 • Fortrolig med brug af MS Office og salgsstyringsværktøjer.
 • Vant til en dagligdag med KPI-styring og rapportering.
 • Forstår dansk og behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

Personlige kompetencer

 • Udadvendt med en solid evne til at skabe og vedligeholde relationer.
 • Er selvstændig og disciplineret, herigennem tager du ansvar for at drive salgsarbejdet på et professionelt plan.
 • Kan skabe din egen hverdag med høj rejseaktivitet, og samtidig prioritere mellem arbejdsopgaver.
 • Gennem en proaktiv og opsøgende personlighed finder du det naturligt at optimere og udvikle forretningen på kontinuerlig basis.
 • Vant til at begå dig på mange organisatoriske niveauer.
 • Teamplayer, der ønsker at være en aktiv del af salgsteamet hos EVOCA Nordic.

 
OM EVOCA GROUP
EVOCA Group er en af verdens førende producenter af professionelle kaffemaskiner og en væsentlig international spiller indenfor både HORECA- og OCS-segmenterne. Gruppens virksomheder designer, udvikler, fremstiller og distribuerer en bred vifte af professionelle kaffe- og snackmaskiner samt tilbehør, reservedele og betalingsløsninger under sine professionelle brands Necta, Wittenborg, Saeco, Gaggia, Ducale, Cafection, Newis og SGL.

Gruppen blev etableret i år 2000 under navnet N&W Global Vending, som et resultat af integrationen af Necta & Wittenborg, som tilsammen havde en erfaring, der rækker næsten 100 år tilbage i tiden. I dag har EVOCA over 10.000 kunder i mere end 100 lande over hele verden, 1800 ansatte og en omsætning på over €400 millioner, og virksomheden har en global tilstedeværelse med 8 produktionssteder og 6 research- & development-centre. EVOCA har registreret over 500 patenter.

EVOCA Nordic er placeret i Odense og har 35 medarbejdere, der betjener det nordiske marked med salg af automater og reservedele.
Se mere på www.evocagroup.com

VEDRØRENDE STILLINGEN

For mere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Research Consultant David Breuer på dbr@hudson.dk eller telefon +45 31 13 71 31.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”878”.
Vær opmærksom på at du accepterer vores privatlivspolitik, når du ansøger. Denne kan du læse mere på www.hudson.dk. Vi opbevarer dine oplysninger, og hvis du ikke ønsker, at vi beholder dine papirer udover formålet med denne rekruttering, bedes du kontakte os ved at skrive til dk@hudson.dk


 

  

Send job by email

Apply for Nordic Key Account Manager – EVOCA Group
Reference: 878

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.