Posted on: 2019-04-15

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Product Manager med domæneansvar for Lifecycle & Digital Banking

Vil du drive udviklingen inden for dit domæneområde i et agilt og dynamisk miljø, og hvor der er et stærkt ønske om at investere i fremtidens produkter? Har du lyst til den ”sjove” del af ledelse med fokus på at sætte retning, kommunikere visionen og motivere og engagere tværgående fagkompetencer? Har du solid erfaring med digital forretningsudvikling og digitale kundeoplevelser, kombineret med egne holdninger til hvad der skaber gode kundeoplevelser i en digital bank? Så anbefaler vi dig at læse videre…

Vil du være med til at skabe unikke digitale bankløsninger og gode brugeroplevelser
Bankkunder gør i stigende grad brug af digitale løsninger, hvorfor traditionelle aktiviteter i filialerne bliver digitaliseret. BEC udvikler løsninger, som gør kunderejserne digitale. I udviklingsområdet (ART) for Lifecycle & Digital Banking håndteres udvikling for netbank (herunder digitale budget-/rådgivningsløsninger) og mobilbank samt CCM og digital signering, som leveres af eksterne udviklingsteams.

Som Product Manager, binder du din ART sammen ift. prioritering af udviklings- og vedligeholdelsesopgaver inden for digitale løsninger. Du sætter retning, kommunikerer visionerne (for produkterne) samt motiverer og engagerer dine teams i deres leverancer. Hertil er du en synlig figur internt ift. at promovere nødvendigheden af at afsætte ressourcer til dit område og eksternt ift. at sætte rammer og følge op overfor leverandørerne. Dine ansvarsområder er bl.a.:

 • Forretningsudvikling i form af at opbygge visionen samt at kunne bygge bro mellem strategier og de features/user stories, som dine teams arbejder med.
 • Skabe målbilleder, kunderejser og processer i end-to-end perspektiv.
 • Facilitere dialog med kunderne, prioritere forretningsbehov og modne kundebehov.
 • Supportere og ”lede” dine syv Product Owners og bidrage til deres faglige udvikling.
 • Deltage aktivt i Inspect & Adapt samt PI events.
 • Overordnet økonomiansvar for alle initiativer inden for din ART og sikre den rette forretningseffekt til kunderne for den aftalte økonomi.

Du får en unik mulighed for at skabe løsninger, der gavner BEC’s kunder på tværs og vil i flere tilfælde håndtere kundernes mandat, når de ikke selv er til stede. Derudover vil du i høj grad påvirke og influere kundernes oplevelse gennem den digitale bank og med mulighed for at sætte dit tydelig præg på de digitale muligheder.

Lederprofil med afsæt i digital forretningsudvikling og digitale kundeoplevelser
Som person har du et stort personligt drive og med åbenhed for og lyst til innovation, hvor du samtidig forholde dig analytisk til dine og andres gode ideer. Du har en relations- og tillidsskabende profil, hvor du evner at skabe samarbejder med netværk, kunder, leverandører. Du har stærke kommunikationsevner ift. at kunne drive / facilitere events med fokus på storytelling, fokus på succeser og sikre fokus på læring. Din ledelsesprofil er karakteriseret ved en evne til at kunne engagere og motivere samt en tæft for at få folk til at arbejde sammen.

Vi forventer, at du har:

 • arbejdet med digital forretningsudvikling, digitalisering (af ikke-tidligere digitale produkter) og digitale slutkundeoplevelser (ikke blot UX, men hele oplevelsen på tværs af værdikæden).
 • erfaring med at arbejde med kundeoplevelser (BtC og/eller BtB).
 • Ledelses- og/eller projektledelsesfaring og ellers erfaring fra tilsvarende rolle som Product Manager.
 • forståelse for de agile termer og med lyst til at gå forrest og arbejde agilt.
 • certificering i og hvis ikke at du har lyst til at bestå SAFe og en PM/PO.

En særlig arbejdsplads
Du bliver en del af en dynamisk organisation med tæt samarbejde og en fælles lyst til at skabe noget unikt. Det agile er godt indarbejdet, alle arbejder i samme retning, og der bliver allerede i dag leveret med høj kvalitet og til tiden. Der er et godt samarbejde med hele organisationen, leverandørerne og ikke mindst kunderne. Du får en stor grad af frihed til selvstændigt at gennemføre og påvirke opgaverne samt designe kundens totale digitale rejse.

Kan du se dig selv som BEC’er?
Så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. I denne rekruttering samarbejder vi med Hudson, hvorfor du er velkommen til at kontakte Assignment Manager Marlene Høgh eller Partner Camilla Svendsen på tlf. 70277733. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk og mærk din ansøgning med ”912”. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende ser på dem.

Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.

Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.


Omkring BEC
BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

 

Send job by email

Apply for Product Manager med domæneansvar for Lifecycle & Digital Banking
Reference: 912

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.