Posted on: 2019-03-05

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Til sit Finance team søger Nordisk Film en regnskabsassistent med lyst til at være en del af en ny organisation, hvor processerne er på plads, men hvor der også er plads til at bidrage til smartere løsninger.

Nordisk Film er midt i en transformation af deres finansielle processer, og hvor de skal insource deres bogholderi og regnskab fra en ekstern partner i Inden, hvilket betyder, at de opretter en række spændende stillinger inden for bl.a. bogføring, afstemning og rapportering. Status i dag er, at processerne fungerer tilfredsstillende, men Nordisk Film har som ambition at gøre det endnu bedre selv. Der er derfor tale om et nyt set-up og med naturlig stor indflydelse på kravene til kvalitet og eksekvering.

Arbejdssted er i Valby og tæt på offentlig transport. I det daglige understøttes du af og rapporterer til afdelingens Finance Manager.

Jobbet

I stillingen som regnskabsassistent bliver du del af et team bestående af tre-fire kollegaer udover dig. Din afdeling understøtter selskaberne med udarbejdelse af balance- og modulafstemninger, samt opgaver ifm. månedsluk og - og årsafslutninger, herunder udarbejdelse af revisionsmateriale. Du vil deltage i optimeringen af udarbejdelse af afstemninger herunder implementering af Blackline, samt udarbejdelse af KPI’er for afdelingen.

Profilen
Vi forestiller os, at du som person er engageret og har lyst til aktivt at kunne påvirke din dagligdag. Du har derfor lyst til at blive del af et sted, hvor du ikke bare indgår men også bygger rammerne. Du fremstår pligtopfyldende, kvalitetsorienteret, fleksibel og oprigtigt optaget af at levere en god service. Fagligt kan du nikke genkendende til følgende:

  • Erfaring med finansbogholderi og -rapportering.
  • Gerne erfaring fra en større enhed / shared service center med en vis kompleksitet.
  • Merkonom- eller kontoruddannelse inden for økonomi.
  • Vant til at arbejde selvstændigt og alternativt relativt nyudlært og med stor lyst til udvikling.
  • Dansk og skandinavisk samt en god forståelse for engelsk.
  • Gerne erfaring med at arbejde med Excel og Navision som økonomisystem.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Marlene Høgh fra Hudson på telefon 70 27 77 33. Hudson håndterer selektionen for vores kunde.

Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, da vi gerne vil have denne stilling på plads, så du kan være med til at ansætte flere i dit team. Mærk din ansøgning med ”869”.
Bemærk at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk.
Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

Send job by email

Apply for Regnskabsassistent – København
Reference: 869

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.