Posted on: 2019-02-08

Job type: Permanent

Sector: Media and Internet

 

Udover at blive del af en koncern, som blandt meget andet udgiver mere end 700 magasiner i 30 lande, vil du også blive del af et uformelt og dynamisk miljø med plads til at have en mening og være proaktiv.

Egmont Publishing er midt i en spændende transformation af Økonomiafdelingen, hvor tidligere outsourcede regnskabsprocesser trækkes tilbage fra Indien. Nogle af processerne vil fremadrettet blive håndteret i et Shared Service Team i Polen, mens andre vil blive håndteret ”lokalt” i Økonomi i København.
Udover at blive del af en koncern, som blandt meget andet udgiver mere end 700 magasiner i 30 lande, vil du også blive del af et uformelt og dynamisk miljø med plads til at have en mening og være proaktiv.
Økonomiafdelingen består samlet af 15 medarbejdere i Danmark, hvoraf Finance teamet, som vores kommende regnskabsassistent bliver del af, består af 5 medarbejdere.
Arbejdssted er på Østerbro tæt på offentlig transport. I det daglige understøttes du af og rapporterer til afdelingens Regnskabschef.

Jobbet

Stillingen som regnskabsassistent er nyetableret og har til henblik at drifte, optimere og automatisere forskellige regnskabsopgaver. Status i dag er, at processerne fungerer tilfredsstillende, men Egmont Publishing har som ambition at gøre det endnu bedre selv. Der er derfor tale om at insource en række bogholderi- og regnskabsopgaver og dermed have større indflydelse på kravene til kvalitet og eksekvering.
Teamet har ansvar for bogføring og regnskab i Egmont Publishings danske selskaber, herunder registreringer, periodiseringer, afstemninger, regnskabsafslutning og rapporteringer.
Opgaverne udføres med bred kontakt til den øvrige organisation, herunder Egmont selskaber i udlandet samt Shared Service Team i Polen, hvor kommunikation på engelsk er en naturlig del af hverdagen.

Profilen

Vi forestiller os, at du som person er engageret, omstillingsparat og har lyst til aktivt at påvirke din dagligdag. Du har derfor lyst til at blive del af et sted, hvor du ikke bare indgår i, men også skaber rammerne. Du fremstår pligtopfyldende, fleksibel og oprigtigt optaget af at levere en god service og høj kvalitet. Fagligt kan du nikke genkendende til følgende:

  • Erfaring med bogholderi og rapportering.
  • Merkonom- eller kontoruddannelse inden for økonomi.
  • Vant til at arbejde selvstændigt og alternativt relativt ny udlært og med stor lyst til udvikling.
  • Dansk og god forståelse for engelsk.
  • Gerne erfaring med at arbejde med Excel og Navision som økonomisystem.

Kontaktinformation
For mere information er du velkommen til at kontakte Marlene Høgh fra Hudson på telefon +45 20 48 27 76. Hudson håndterer selektionen.

Send dit cv og ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk, Mærk venligst din ansøgning med ”885”.

Bemærk, at ved at søge igennem Hudson accepterer du samtidig Hudsons politik omkring opbevaring af persondata, som du kan læse mere om på www.hudson.dk. Såfremt du ønsker at få slettet dine data, skal du lade os det vide ved at sende en mail til dk@hudson.dk.

 

Send job by email

Apply for Regnskabsassistent til Egmont Publishing
Reference: 885

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.