Posted on: 2019-10-28

Job type: Permanent

Sector: Retail

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Copenhagen Airport Shopping Center er i rivende udvikling og vi søger derfor en Retail Business Partner til at fortsætte udviklingen af en bred række af kategorier som f.eks. Luxury Jewelry, Sport, Toys og Infotainment.

I 2023 åbnes Terminal 3 og man får endnu mere plads at udfolde sig på. I den forbindelse har man bl.a. introduceret nye brands, som ikke tidligere har været til stede i Norden samt udviklet unikke koncepter sammen med andre brands, som ikke tidligere har været repræsenteret i lufthavnsregi.

Der er derfor store forventninger til dig som den nye Retail Business Partner, da du bliver en del af en afdeling, der har bevist sin værdi. Din rolle bliver mangesidig, idet du skal identificere nye relationer til relations samarbejde, indgår aftaler, samt vedligeholder eksisterende koncessionærer. Dit arbejde understøttes af både marketingspecialister, analytikere, forhandlingspartnere, forretningsudviklere og mange andre. Du rapporterer til den ansvarlige leder for Sales & Negotiation teamet i afdelingen for Airport Sales & Marketing.


Kategori- og forretningsudvikling i et unikt univers

Som Retail Business Partner er du en stærk bidragsyder som sikre, at lufthavnens passagerer får en unik oplevelse. Gennem dit netværk, relationsarbejde, øje for nye trends samt gode indsigt i forbrugerønsker og adfærd vil du etablere, optimere og udbygge din portefølje med potentielle koncessionærer.

I det daglige balancerer du mellem at vedligeholde og videreudvikle eksisterende koncepter samtidig med, at du opbygger og vedligeholder en portefølje af potentielle nye koncepter. Du bevarer til alle tider et godt overblik over, hvad der udgør den bedste sammensætning, idet dine koncessionærer skal opfylde mange forskellige behov. Udover opbygning af en portefølje, fastholder og udvikler du de økonomiske resultater hos dine koncessionærer via engageret, motiverende rådgivning og hjælp til, hvordan de præsenterer sig bedst muligt og udnytter alle fordelene ved at være en del af CASC.

Dine vigtigste opgaver vil være at:

  • optimere eksisterende og etablere ny forretning med koncessionærer mhp. at sikre og øge omsætningen.
  • Løbende optimere CASC og brandmix ift. tidens trends og passagerernes udvikling og behov for at være kundernes foretrukne shoppingsted blandt lufthavne.
  • at styrke CPH’s evne til at møde markedets behov ved at levere insights om koncessionærernes behov og trends til CPH’s beslutningstagere.
  • bidrage med koncessionærernes behov og ønsker i interne projekter mhp. at sikre et optimalt miljø for koncessionærerne at drive deres forretning i.
  • hele tiden identificere nye koncepter, som ikke bare er relevante i dag og i morgen, men også om 3-4-5 år og sikre det rette mix i CPH.

Et vigtigt parameter for din succes bliver din evne til at nå de fastsatte finansielle mål inden for din kategori, sikre tilfredshed hos dine koncessionærer samt være en god kollega og kundeansvarlig overfor koncessionærerne.

Vi forestiller os…

  • Du har en lang videregående uddannelse indenfor salg/marketing.
  • Du har erfaring med at opbygge og vedligeholde netværk inden for retail, hvor du har haft fokus på forretningsudvikling og drift.
  • Du har før siddet med salg af elektroniske reklameplatforme og har udviklet koncepter for eller sammen med forskellige brands. Du har arbejdet med stakeholder management og har en god evne til at følge op, stille krav og bidrage til videreudvikling.
  • Du har udarbejdet indstillingsgrundlag og/eller business cases, der har dannet baggrund for dine beslutninger.
  • Du har erfaring med at skabe en ”pull” effekt via marketingaktiviteter og andre tiltag.

Hvem er du?
Du evner at kombinere din viden om retail med en visionær, kommerciel og analytisk tilgang til dine kategorier. Du har flair for, hvad der egner sig bedst i en lufthavn, hvor der er kort vej og tid fra overvejelse til køb. Du søger gennem gode ideer og proaktiv adfærd at sikre, at dine kategorier præsenterer sig fra deres bedste side – både på den korte, mellemlange og lange bane. Dette kombinerer du med en forståelse for, at resultater bedst skabes gennem samarbejde, løsningsorientering og win-win.

Vinderteam med godt sammenhold og spændende udfordringer
Market & Sales (MAS) er ansvarlig for al omsætning i CPH med salg til både flyselskaber, parkering, CASC, e-commerce og udlejning af lufthavnens arealer. Der er i alt ca. 65 medarbejdere i MAS.
Airport Sales & Marketing (ASM) består af et salgs-, forhandlings- og udviklingsteam samt en større marketingafdeling på i alt ca. 30 medarbejdere, som alle er specialister indenfor deres område. Vi er bl.a. ansvarlige for den spændende udvikling, der er i CASC med et øget udbud af restaurationer, butikker og tax-free. Vi har en stærk teamånd, vindermentalitet og et godt sammenhold i afdelingen, og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen.

Stig ombord på din nye karriere
Du er velkommen til at kontakte Partner Martin Hellesen mail mh@hudson.dk eller pr. tlf: +45 20 19 93 78. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning og CV til dk@hudson.dk hurtigst muligt og senest 1. november. Mærk venligst din ansøgning med ”982”.

Send job by email

Apply for Retail Business Partner til Københavns Lufthavne
Reference: 982

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*