Posted on: 2019-07-05

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Ledelse og drift af lufthavnens forretningskritiske applikationer og etablering af AMS

I Københavns Lufthavne (CPH) er vi i gang med at få fremtidens IT-struktur på plads, og i den forbindelse har vi brug for en erfaren leder, med bred erfaring indenfor Application Management Services (AMS). I dag har vi outsourcet og bruger eksterne partnere på en del af vores applikationer, mens vi internt sætter retningslinjerne for prioritering, serviceniveauer samt deltager i kompliceret problemløsning. Det kræver, at vi har indsigt i, hvordan vores applikationer understøtter en 24/7 drift, og at vi udviser forståelse for vigtigheden af hurtig håndtering af ”incidents” og ”problem management”. En ekstra faktor der gør det hele endnu mere spændende er, at vi sikrer stabil drift midt i vores omfattende om- og udbygninger af lufthavnen.

Din rolle bliver at sætte retning, udvikle dine medarbejdere, operationalisere applikationsstrategien samt sikre en kunde- og serviceorienteret afdeling med stort fokus på at imødekomme forretningens kortsigtede og langsigtede behov, så applikationerne til enhver tid understøtter forretningen optimalt. Du rapporterer til afdelingschefen for Operation Services og bliver en del af områdets ledergruppe.

Drift af forretningskritiske applikationer der understøtter CPH’s ambitiøse vækststrategi
Application & Platform Services håndterer application management og porteføljestyring, integrationer (teknologier er bl.a. Odie og Mulesoft) samt telefoni, kamera og ADK. Således er driften af bl.a. SAP-applikationerne og en lang række andre forretningsapplikationer placeret i denne sektion; i alt er der ca. 600 applikationer og platform services. Du og dit team bestående af ca. 12 medarbejdere er ansvarlige for at forvalte applikationerne og sikre, at vi har en løsning, der sikrer stabil drift. Dette sker i tæt samarbejde med eksterne driftsleverandører.

Din tekniske forståelse gør dig i stand til at rådgive dine medarbejdere og leverandører på et vist niveau uden, at du selv skal dykke ned i alle enkeltdele. Ved siden af at sikre eksisterende drift bliver du overordnet ansvarlig for at sætte retning for og etablere AMS i en udgave, der passer til vores IT-drift. Endvidere vil du til tider selv følge op på følgende områder:

• Sikre god og robust idriftsættelse af nye applikationer.
• Overordnet tilsikre, at der ydes 2nd level support på alle afdelings produkter, og at leverandører leverer i hht. SLA-forpligtelserne.
• Udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende services og dokumentation samt forankring/-implementering af ITIL og tilhørende processer.
• Implementering af ændringer i overensstemmelse med vores Project Governance, IT-strategi og IT-sikkerhedsstrategi.
• Prioritering af projekter og opgaver, overblik over arbejdsfordeling og ansvarsområder.
• Motiverende og engagerende (forandrings-)ledelse og udvikling af teamet.

Målet er at sikre stabil drift, tilfredsstillende kapacitet, overholde oppetidskrav samt løbende sikre integration af nye applikationer og en strømlining af eksisterende applikationer. Det sker i samarbejde med både kunder, medarbejdere og eksterne parter, hvor der er mange forskellige interesser, som skal varetages. I sidste ende handler det om glade og tilfredse kunder.

Kundeorienteret IT-leder med god erfaring indenfor applikationsdrift samt bred teknisk indsigt
Du er selvstændig, proaktiv og særdeles kunde- og serviceorienteret samt evner altid at finde en løsning. Du har lyst til at skabe en unik kundeoplevelse ved at yde værdiskabende teknisk rådgivning, der tager afsæt i forretningens behov. Du tør tage ansvar og ejerskab. Du evner at samarbejde og få det bedste ud af alle. Din ledelsesstil er kendetegnet ved rummelighed, empati og en coachende tilgang – med udgangspunkt i at kunne fastholde og udvikle dine medarbejdere samtidig med, at kompetencekrav øges.

Dine stærke personlige kvaliteter og IT-ledererfaring kombinerer du med god indsigt i drift af forretningskritiske applikationer. Du har bred erfaring med AMS og derigennem indsigt i SAP eller et andet komplekst ERP-system. Du besidder et godt bredt teknisk kendskab til hele IT-værdikæden og forstår derved kompleksiteten i integrationer mellem applikationer og infrastruktur. Du er vant til at agere sparringspartner og kan træffe beslutninger vedr. ”incidents” og ”problem management”. Du har arbejdet med ITIL og SLA’er og har endvidere erfaring med dokumentation og rapportering.

En IT-organisation i forandring og med kunden i centrum
I IT er vi stolte over at være en del af en organisation i udvikling og forandring, der konstant er fokuseret på at være på forkant ved bl.a. at gøre aktivt brug af nyeste teknologi. Vi er ca. 90 engagerede medarbejdere og ledere, som er fordelt på flere kerneområder:  Operation Services, Safety, Architecture & Asset Management, Cyber & Information Security, Tech Office & Development samt Vendor & Service Management. Som Sektionsleder bliver du en del af Operation Services, som inkluderer bl.a. Core infrastruktur, End-user services, Application Management og 24/7 og med ca. 65 medarbejdere og en lang række konsulenter.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv ”946” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 23. juli 2019.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på “søg stilling” nedenfor.

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/jobKan

Send job by email

Apply for Sektionsleder til Application & Platform Services i Københavns Lufthavne
Reference: 946

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*