Posted on: 2019-02-05

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Ledelse og drift af lufthavnens forretningskritiske applikationer


I Københavns Lufthavne (CPH) oplever vi en stærk vækst, og vi har samtidig en række ambitiøse strategimål, som bl.a. betyder, at vores forretningsområder oplever et stigende behov for avanceret teknologi, der betyder flere nye applikationer, integrationer samt sikkerhed for oppetid og hurtig fejlhåndtering. Det betyder også, at vores forretningsområder forventer hurtig reaktion, tæt dialog og opfølgning samt højt service- og sikkerhedsniveau fra IT.

Vi er i gang med at få fremtidens IT-struktur på plads, og i den forbindelse har vi brug for en erfaren leder, med bred erfaring indenfor Application Management Service (AMS). I dag har vi outsourcet og bruger eksterne partnere på en del af vores applikationer, mens vi internt sætter retningslinjerne for prioritering, serviceniveauer samt deltager i kompliceret problemløsning. Det kræver, at vi har indsigt i, hvordan vores applikationer understøtter en 24/7 drift, og at vi udviser forståelse for vigtigheden af hurtig håndtering af ”incidents” og ”problem management”. En ekstra faktor der gør det hele endnu mere spændende er, at vi sikrer stabil drift midt i vores omfattende om- og udbygninger af lufthavnen.

Din rolle bliver at sætte retning, udvikle dine medarbejdere, operationalisere applikationsstrategien samt sikre en kunde- og serviceorienteret afdeling med stort fokus på at imødekomme forretningens kortsigtede og langsigtede behov, så applikationerne til enhver tid understøtter forretningen optimalt.
Du rapporterer til afdelingschefen for End-user Computing Operations og bliver en del af områdets ledergruppe.

Drift af forretningskritiske applikationer der understøtter CPH’s ambitiøse vækststrategi
IT Applikationsteamet arbejder med drift af forretningskritiske applikationer indenfor f.eks. ERP, Resource Management (Vagtplanlægning for mere end 1.900 medarbejdere), Tableau BI, Mulesoft integrationer samt andre kommende kritiske systemer. Som Sektionsleder er du ansvarlig for at forvalte applikationerne og sikre, at vi har en løsning, der sikrer stabil drift. Dette i tæt samarbejde med interne medarbejdere og eksterne driftsleverandører. Du skal kunne sætte retning, implementere og idriftsætte nye applikationer samt sikre prioritering og opfølgning i overensstemmelse med CPH IT Governance og sikkerhedspolitikker.

Din tekniske forståelse gør dig i stand til at rådgive dine medarbejdere og leverandører på et vist niveau uden, at du selv skal dykke ned i alle enkeltdele. Med bl.a. dit ERP-kendskab har du meninger om udarbejdelse af roadmap og driftshåndtering. Du deltager i udviklingsprojekter ifm. idriftsættelser, hvor du bl.a. supporterer dine medarbejdere i udarbejdelsen af kravspecifikationer, dokumentation, risikoafdækning og tilsvarende. Du bliver overordnet ansvarlig for og vil til tider selv følge op på følgende områder:

• Sikre god og robust idriftsættelse af nye applikationer
• Udarbejde processer og kravspecifikationer for område
• Overordnet tilsikre, at der ydes 2nd level support på alle afdelings produkter, og at leverandører leverer i hht. SLA-forpligtelserne.
• Udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende services og dokumentation samt forankring/-implementering af ITIL og tilhørende processer.
• Implementering af ændringer i overensstemmelse med vores Project Governance, IT-strategi og IT-sikkerhedsstrategi.
• Support ifm. udbudsmateriale.
• Prioritering af projekter og opgaver, overblik over arbejdsfordeling og ansvarsområder.
• Motiverende og engagerende (forandrings-)ledelse og udvikling af teamet.

Målet er at sikre stabil drift, tilfredsstillende kapacitet, overholde oppetidskrav samt løbende sikre integration af nye applikationer. Det sker i samarbejde med både kunder, medarbejdere og eksterne parter, hvor der er mange forskellige interesser, som skal varetages. I sidste ende handler det om glade og tilfredse kunder.

Kundeorienteret IT-leder med god erfaring indenfor applikationsdrift samt bred teknisk indsigt
Du er selvstændig, proaktiv og særdeles kunde- og serviceorienteret samt evner altid at finde en løsning. Du har lyst til at skabe en unik kundeoplevelse ved at yde værdiskabende teknisk rådgivning, der tager afsæt i forretningens behov. Du tør tage ansvar og ejerskab. Du evner at samarbejde og få det bedste ud af alle. Din ledelsesstil er kendetegnet ved rummelighed, empati og en coachende tilgang – med udgangspunkt i at kunne fastholde og udvikle dine medarbejdere samtidig med, at kompetencekrav øges.

Dine stærke personlige kvaliteter og IT-ledererfaring kombinerer du med god indsigt i drift af forretningskritiske applikationer. Du har bred erfaring med AMS og derigennem indsigt i SAP eller andet komplekst ERP-system, hvor du har driftet nogle, eller flere af modulerne. Du besidder et godt bredt teknisk kendskab til hele IT-værdikæden og forstår derved kompleksiteten i integrationer mellem applikationer og infrastruktur. Du er vant til at agere sparringspartner og kan træffe beslutninger vedr. ”incidents” og ”problem management”. Du har arbejdet med ITIL og SLA’er og har endvidere erfaring med dokumentation og rapportering.

En IT-organisation i forandring og med kunden i centrum
I IT er vi stolte over at være en del af en organisation i udvikling og forandring, og som konstant arbejder med den nyeste teknologi i en virksomhed, der bruger store ressourcer på at være på forkant. Vi er ca. 90 engagerede medarbejdere og ledere, som er fordelt på flere kerneområder:  Core Operations, End-user Computing Operations, Assets & Business Services, Security samt Vendor Management. I End-user Computing Operations er der ca. 30 medarbejdere og en lang række konsulenter, som udover vores IT Applikationsteam med ca. 10 medarbejdere inkluderer Client & Mobility Services samt IT Services. 

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv ”884” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 18. februar 2019.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på “søg stilling” nedenfor.

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/jobKa

Send job by email

Apply for Sektionsleder til IT Applikationsteam i Københavns Lufthavne
Reference: 884

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.