Posted on: 2019-07-05

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

- Ledelse og drift af lufthavnens IT-support på tværs af teknologier og forretningsområder

I Københavns Lufthavne (CPH) er vi i gang med at få fremtidens IT-struktur på plads, og i den forbindelse har vi brug for en erfaren leder, med bred erfaring indenfor service leverancer og -support.  I dag håndterer vi selv vores 1st time resolution og drop-in support samt on-site support på kritiske enheder såsom self-check-in og boarding systemer. Internt sætter vi retningslinjerne for prioritering og serviceniveauer, og det kræver en god indsigt i performance og dokumenterede processer. En ekstra faktor der gør det hele endnu mere spændende er, at vi sikrer stabil drift midt i vores omfattende om- og udbygninger af lufthavnen.

Dine vigtigste opgaver bliver mange og berører både strategiske og organisatoriske og overvejelser samt udvikling af medarbejderne. Du kommer ind på et tidspunkt, hvor 2 områder er blevet lagt sammen (service desk, on-site support), og der ligger en stor opgave i at få afdækket og dokumenteret processer samt at skabe et godt samarbejde på tværs af sektionens 12 medarbejdere. Du rapporterer til afdelingschefen for Operation Services og bliver en del af områdets ledergruppe.

Drift og ledelse af Service Desk
Service desk håndterer bl.a. 1st time resolution samt drop-in support, og on-site support udfører traditionel bruger support samt support på lufthavnens kritiske check-in enheder. Da vi er en lufthavn, der aldrig sover, er der en vis kompleksitet i at sikre tværgående synergi og at kunne levere i en hektisk hverdag.

Dine vigtigste opgaver bliver at sætte retning for sektionen og videreudvikle verdens bedste ”service desk. Det sker gennem at sikre dine medarbejderes kompetencer og udvikling samt ved at træffe klare porteføljebeslutninger / prioriteringer. Du skal definere, implementere og følge op på KPI’er for, hvad der repræsenterer kundetilfredshed ift. hastighed i respons og løsning. Eksternt har du tæt interaktion med tredje parts leverandører, og internt rapporterer du på services og performance. Nogle af dine andre opgaver bliver:

  •  Incident management ift. at koordinere korrekte og til tiden handlinger på incidents.
  •  Problem management for at løse problemer (reaktiv og proaktiv) inkl. klassificering, prioritering, dokumentation   af ”root causes” og anbefalinger for at sikre, at problemerne ikke opstår igen.
  • Change management ift. at sikre, at nye services bliver inkluderet i servicekataloget.
  •  Ledelsesrapportering på performance i service leverancer.
  •  Sikre, at materiale og dokumentation er parat til auditeringsprocesser.
  •  Motivere, inspirere og opfordre medarbejderne til at udvikle sig.
  • Formidle og sikre forankring af strategi.

Service- og procesorienteret IT-leder, der brænder for ledelse og strukturer
Du er selvstændig, proaktiv og særdeles kunde- og serviceorienteret samt evner altid at finde en løsning. Du har lyst til at skabe en unik kundeoplevelse ved at løse problemerne, når de opstår og sikre, at de ikke opstår igen. Du tør tage ansvar og ejerskab. Det er naturligt for dig at skabe strukturer, definere processer og sikre governance. Du evner at samarbejde og få det bedste ud af alle. Din ledelsesstil er kendetegnet ved rummelighed, empati og en coachende tilgang – med udgangspunkt i at kunne fastholde og udvikle dine medarbejdere samtidig med, at kompetencekrav øges.

Dine stærke personlige kvaliteter og IT-ledererfaring kombinerer du med god indsigt i at drive en service desk og eller erfaring som service delivery manager. Du har bred erfaring med at implementere strukturer og processer i et komplekst miljø med mange forskellige teknologier og videns medarbejdere. Du har en god forståelse for IT og indsigt i, hvordan forskellige teknologier spiller sammen. Du er vant til at agere i et ITIL-miljø og definere og rapportere på KPI’er og SLA’er.

En IT-organisation i forandring og med kunden i centrum
I IT er vi stolte over at være en del af en organisation i udvikling og forandring, der konstant er fokuseret på at være på forkant ved bl.a. at gøre aktivt brug af nyeste teknologi. Vi er ca. 90 engagerede medarbejdere og ledere, som er fordelt på flere kerneområder:  Operation Services, Safety, Architecture & Asset Management, Cyber & Information Security, Tech Office & Development samt Vendor & Service Management. Som Sektionsleder bliver du en del af Operation Services, som inkluderer bl.a. Core infrastruktur, End-user services, Application Management og 24/7 og med ca. 65 medarbejdere og en lang række konsulenter.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Sophie Thalund eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv ”947” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 23. juli 2019.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på job@cph.dk. Send din ansøgning direkte ved at klikke på “søg stilling” nedenfor.

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/jobKan

Send job by email

Apply for Sektionsleder til IT-Service Desk i Københavns Lufthavne
Reference: 947

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*