Posted on: 2019-11-28

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.


Vil du arbejde med og udvikle værdiskabende analysemodeller til forretningen? Vil du udvikle værdiskabende kapacitetsudvidelses- og investeringsanalyser og -modeller? Vil du være aktiv bidragsyder til at sikre rentabiliteten i nogle af vores største investeringer og projekter? Som senior analytiker vil du spille en vigtig rolle i den kontinuerlige levering af økonomiske analyser i høj kvalitet til Finance og den øverste ledelse.

Proaktiv sparringspartner, som understøtter tanker med modeller og fakta
Din helt overordnede rolle bliver at understøtte ledelsesbeslutninger ved at levere kvalitative økonomiske analyser, gennemarbejdede business cases samt beslutningsoplæg. Du er en succes, når dit analytiske arbejde bidrager til skabe værdi. Du deltager i afdelingsmøder, og du yder en proaktiv support, hvor du både har det strategiske overblik og sans for de afgørende detaljer. Der vil endvidere være analytiske opgaver for vores kommercielle organisation og mere præcist CASC (vores shopping center), hvor du ifm. kundeaktiviteter udarbejder NPV og RoI analyser. Dine tilbagevendende arbejdsopgaver er:

• Agere sparringspartner for forretningen, for ledelsen og for dine kollegaer i Commercial Finance.
• Ad hoc finansielle analyser, projekter og præsentationer.
• Ansvarlig for opbygning af business cases på kommercielle såvel som kapacitetsudvidelsesprojekter.
• Opbygge og vedligeholde vores analysemodeller samt uddanne kollegaer i brugen af disse.
• Ansvarlig for beregninger relateret til den økonomiske regulering af Københavns Lufthavn.

Erfaren analytiker med indsigt i beregning af store investeringsprojekter og et kommercielt mindset
Det er essentielt, at du har en stærk analytisk sans og kan forme, udarbejde, og formidle komplekse problemstillinger til modtagere i forretningen og ledelsen. Du er selvsikker og disciplineret, hvilket gør det muligt for dig at arbejde selvstændigt og bevare fokus på kvalitet i et til tider meget hektisk miljø. Du har desuden en ”sense of urgency” og evner selv at prioritere og informere herom. Endvidere er du en vellidt kollega, der kan indgå i et team med erfarne kollegaer, som værdsætter vidensdeling og et godt humør.

Stillingen kræver en erfaren profil, hvorfor du forhåbentligt besidder følgende kvalifikationer:

• Uddannelse på kandidatniveau som f.eks. Cand.polit., Cand.oecon., Cand.merc.fir. eller tilsvarende.
• Erfaring med opbygning af business cases og beregning af RoI, NPV og andet.
• Finansielle analyser og -modellering i Excel på højt niveau.
• Mindst 5-8 års erfaring fra tilsvarende roller.
• God bred forretningsforståelse fra virksomhed med hele værdikæden repræsenteret.
 
Hvem er vi?
Finance´s vision er, at vi vil være CPH’s bedste sparrings- og samarbejdspartner overfor alle vores kunder. Med det mener vi, at vi leverer rettidig og høj kvalitet til beslutningsprocessen gennem økonomisk indsigt og transparens. 

Commercial Finance er en del af Finance, organisatorisk placeret tæt på topledelsen og består af 11 engagerede medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling, business plan, target model, økonomistyring, økonomiske analyser samt strategiudarbejdelse.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Belter-Andersen eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "Ansøg". Skriv ”1010” på din ansøgning. Vi glæder os til at få din ansøgning senest den 15. december 2019.

Se mere på cph.dk/om-cph/job
Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job

Om Københavns Lufthavne A/S:
Vi ejer og driver lufthavnene i København og Roskilde, og vi har en ambition om at være Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt. Sidste år rejste mere end 30 millioner passagerer igennem lufthavnen og vi har direkte flyruter mod 177 destinationer i verden. Over en årrække vil vi investere 20 mia. kr. i udbygninger og forbedringer af lufthavnen, så vi er klar til at tage imod op mod 40 mio. passagerer hvert år.

Vi er 2.600 medarbejdere fra mere end 50 lande og vi betragter os som gæstfrie værter for vores passagerer, og vi stræber efter at skabe rejseglæde for alle, der har Københavns Lufthavn som en del af deres rejse. Hver dag leverer vi resultater i tæt partnerskab med en lang række samarbejdspartnere i og uden for lufthavnen. Det er resultater af en så høj kvalitet, at vi flere gange er kåret som Europas mest effektive og Nordeuropas bedste lufthavn – titler, som vi både er stolte af og har stor respekt for.
Vores faglige stolthed er høj, og det samme er trivslen og engagementet. Sidste år deltog 90 procent af

Send job by email

Apply for Senior analytiker til Commercial Finance
Reference: 1010

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*