Posted on: 2020-01-06

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Coop er en af Danmarks største detailkæder og i Coop Marketing arbejder man dels med det overordnede Coop brand, detailkæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta samt vores egne varemærker Änglamark, Coop, Xtra, Coop 365, m.fl.

Lige nu søger vi dygtige senior projektledere til bl.a at arbejde med nedenstående arbejdsopgaver i Coop marketing:

• Brand- & kommunikationsudviklingen for Coops egne varemærker, madagenda, medlemsprogram, varekoncepter, partnerskaber m.m.
• Udvikling og produktion af kampagner for de fire kæder på tværs af alle medier og kanaler. Kampagnerne understøtter kæderne både taktisk og strategisk.
• Udvikling af overordnet marketing- og brandstrategi for Coop samt udvikling og udrulning af visuel identitet for Coop masterbrandet.

Kreativ udvikling & produktion
Som senior projektleder får du ansvaret for kreativ udvikling og produktion af vores kampagner på tværs af alle medier og kanaler. Du kommer til at arbejde både med on- & offline medier/kanaler og skal koordinere indsatsen med vores egne kanaler som fx tilbudsavis, mails osv. Du kommer til at arbejde tæt med andre afdelinger på tværs af Coop og skal koordinere dine kampagner med den kommercielle afdeling og kategoriorganisationen. 

I en afvekslende og nogle gange temmelig hektisk hverdag der følger med at arbejde i detailhandlen, får du:

• Ansvar for udvikling og produktion af udvalgte kampagner og indsatser henover året herunder kontakt til og samarbejde med vores media-, analyse- og reklamebureauer
• Kontakt til og samarbejde med en række interne kolleger
• Styring af kampagnebudget

Erfaren marketing projektleder
Vi leder efter en stærk marketing profil med stor erfaring i at arbejde med branding, kampagneudvikling og projektledelse. Du har:

• Flere års erfaring fra en relevant marketing baggrund & uddannelse på minimum bachelorniveau
• Arbejdet flere år med marketing og kommunikation
• Solid erfaring i projektledelse og kampagnestyring
• Evnen til at balancere både strategisk og taktisk markedsføring i alle kanaler
• Gode analytiske evner
• Erfaring med at arbejde sammen med reklame-, analyse- og mediebureauer.
• Erfaring fra BtC og/eller FMCG og gerne indgående kendskab til detailhandlen
• Arbejder systematisk og er god til at skabe struktur og processer
• Er god til at holde hovedet koldt, humøret højt og bevare overblikket i travle perioder
• Er udadvendt og serviceminded

Som senior projektleder er det afgørende, at du har solide kompetencer indenfor marketing og kommunikation og minimum 5-7 års erfaring med udvikling af kampagner, herunder erfaring i at arbejde med filmproduktion både til on- & offline medier. Du er desuden vant til at lede komplekse projekter og sikre inddragelse af alle relevante interessenter.


Du vil skulle arbejde i et stort hus, så det erafgørende, at du har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til opgaver og mennesker. Herudover er du ansvarsbevidst og trives med selvstændig opgaveløsning, og du har et godt overblik med sans for detaljen og evner at overholde stramme deadlines. Din arbejdsplads er på Coops hovedkontor i Albertslund. Du vil i Coop marketing få 32 søde og kompetente kolleger, der glæder sig til samarbejde med dig.

Kontakt og ansøgning:
Alle ansøgninger skal sendes til dk@hudson.dk og mærkes med ”1015” .
 
Ansøgningsfristen er d. 18. januar 2020.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk. Du er velkommen til at kontakte Research Consultant Anne-Louise Vittus Pedersen, telefon 31 24 99 01 eller sende en mail på alp@hudsonnordic.co

 

Send job by email

Apply for Senior marketing projektledere
Reference: 1015

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*