Posted on: 2019-05-14

Job type: Permanent

Sector: IT

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Senior Sales Executive – Sentia

Sentia Denmark er en af de førende udbydere af IT-outsourcing og Managed Cloud Services i Danmark. Til at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi en erfaren Senior Sales Executive med en solid track record fra branchen til vores innovative og nytænkende salgsteam.

Du vil blive en del af en organisation og et team, hvor vi tror på empowerment samt tænker og arbejder cloud-baseret. Vi gør hver dag vores yderste for at levere professionelle tjenester og rådgivning til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som team. Det vil du blive en del af hos os.

Om jobbet
Som vores nye Senior Sales Executive, vil du arbejde målrettet med rådgivning og salg af IT-løsninger. Du vil indgå i vores ambitiøse og erfarne Newbiz team, hvor du vil få ansvaret for at drive nysalg til udvalgte strategiske vertikaler.

Jobbet indebærer ansvaret for hele den løsningsorienterede salgsproces, som du vil stå for. Du vil få ansvaret for alt lige fra den første kontakt til kunden, udarbejdelse af præsentationer og tilbud, kontraktindgåelse, opfølgning samt deltagelse på kundemøder osv. Vi arbejder tæt sammen både i teamet, hvor vi sparrer med hinanden og på tværs i organisationen for at sikre den optimale løsning for vores kunder. Du vil derfor i dagligdagen bl.a. arbejde tæt sammen med vores kompetente Presales team og leveranceorganisation. Du bliver en vigtig del af Sentia Denmarks kommercielle afdeling med direkte reference til vores Sales Director.

Vi er et team, som løbende tænker innovativt i forhold til vores kunder og deres forretning. Vi forstår dynamikkerne i markedet og rådgiver kunderne med henblik på, at de har de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi er åbne og transparente i den måde, vi arbejder på og skaber resultater sammen og med vores kunder.

Dine primære ansvarsområder:

  • Budgetsansvar for det pågældende område
  • Opsøgende og proaktiv dialog med kunder
  • Afdækning af kundebehov og udarbejde løsningsforslag i tæt samarbejde med vores Presales team
  • Opbygning og vedligeholdelse af relationer til samarbejdspartnere samt deltagelse på fællesmøder
  • Salgsstøtte til nuværende og nye samarbejdspartnere


Din profil
Vi forestiller os, at du sidder i en lignende stilling inden for branchen og har erfaring med Cloud teknologier og Managed Services. Du kommer med en relevant kommerciel uddannelse samt en stærk teknisk forståelse.

Du er som person en stærk relations skaber og god til at opbygge og vedligeholde tillidsfulde relationer samt udvikle værdiskabende samarbejder med kunder og øvrige forretningspartnere. Du kan lide at tage initiativ og opsøger muligheder, hvor du er god til at bringe dit netværk i spil. Du har indgående forretningsforståelse og arbejder i din tilgang mere som rådgiver end sælger, hvor du bl.a. er god til at omsætte og formidle teknik på en forståelig måde. Du har desuden erfaring med løsningsorienteret salg og er vant til at begå dig på C-level. Du har et godt overblik og kan prioritere dine indsatser - både langsigtede og kortsigtede mål. Du kan skrive og tale flydende dansk og engelsk.

Du har arbejdet med IT-outsourcing, gerne med rådgivning og salg af Private Cloud, Public Cloud, Microsoft Azure eller andre Cloud teknologier.

Din vigtigste egenskab er dog, at du er parat til at lære en masse nyt og vil yde en indsats, så sørger vi for resten.

Det er en forudsætning, at du kan fremvise ren straffeattest af hensyn til compliance og vores kunder.

Arbejdstider
Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev og stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger i dagtimerne mellem 08:00 og 17:00 afhængigt af dine daglige opgaver. Der må forventes rejseaktivitet primært i Danmark til kunder, samarbejdspartnere og øvrige Sentia Denmark lokationer efter behov.

Vi tilbyder
Et spændende job i en international IT-virksomhed med mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar, en flad organisation og dedikerede kollegaer. Hertil kommer en attraktiv lønpakke samt en social forening, kantineordning, mobil, PC samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter det sociale og det at have det sjovt højt. Vi er en virksomhed som værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Hvis du vil vide mere
Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, kan du kontakte Senior Research Consultant Annette Timmermann på tlf. 70 27 77 33.

Send din ansøgning hurtigst muligt til højre i formularen eller send den til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”928”.

Virksomheden
Sentia Denmark, anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet, tilbyder managed samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi kontinuerlig europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Vi hjælper, som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer, med defineringen af cloud-strategier og guider dem gennem en succesfuld digitalisering, perfekt afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. Dette sikrer vores kunder udnytter den fulde værdi af cloud og skaber konkurrencefordele samt forretningsvækst. Sentia Denmark består af 160 IT professionelle og opererer fra lokationer i Herlev, Odense og Århus.

 

Send job by email

Apply for Senior Sales Executive – Sentia
Reference: 928

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to Hudson Privacy Policy.