Posted on: 2019-09-04

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Brænder du for at arbejde i et travlt og teknisk inspirerende miljø inden for avanceret teknologi og medvirke til at skabe en (drifts-)sikker lufthavn? Har du en bred IT-driftserfaring med god indsigt i Windows, Linux og Java-systemer, og har du nu lyst til at blive en specialist med et vigtigt ansvar? Så kan dette være jobbet for dig!
Københavns Lufthavne A/S (CPH) søger en specialist til implementering og vedligehold af lufthavnens flykritiske systemer blandt andet radar -og flyveplansystemer. Dette vigtige ansvarsområde er underlagt lovgivning for håndtering og drift af operationelle systemer indenfor trafikområdet. Vi forventer ikke, at du allerede er specialist i dette, hvorfor vi tilbyder dig et grundlgt oplæringsprogram, kurser og certificeringer samt støtte fra erfarne kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Support, systemkonfigurering og deltagelse i projektarbejde
Som Systemintegrator arbejder du med vores back-office systemer, som bl.a. består af systemer, som vores flyveledere gør brug af såsom sensorer, grafiske displays, tastaturer o.a. Her laver du fejlsøgning, support og eskalerer problemer til vores tekniske leverandører, når det er nødvendigt. Der vil være en stor og bred berøringsflade med mange forskellige interessenter, som har brug for dine input. Dine daglige opgaver består bl.a. i:
 2nd og 3rd Level support på fly- og driftskritiske systemer
 Systemkonfigurering og ”hands On” på hardware i lufthavnen
 Planlægning, test og implementering
 Fejlsøgning på Windows og Linux systemer
 Deltage i risikovurderinger og foretage tekniske hændelsesudredninger
 Indgå i projektarbejde
 Hjælpe med at udarbejde nye systemer og interfaces

Opgaverne ligger inden for normal arbejdstid, men der kan forekomme sporadisk weekend- og aftenarbejde ifm. tilkaldevagter. Det er dog yderst sjældent, at der sker noget.

 

Nysgerrig IT specialist med med erfaring i systemdrift og IT-software
Du præsenterer dig som en systematisk og struktureret person, der i en travl hverdag tager ansvar, prioriterer dine opgaver og selvstændigt træffer beslutninger. Overfor dine omgivelser er du løsningsorienteret, viser fagligt mod, er nysggerig på at forstå kompleksiteter og kan skære igennem og komme ind til kernen i de udfordringer, som du møder. Du viser et stort overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. 

Du vil indgå i samarbejde med interessenter på mange forskellige niveauer. Dine tværorganisatoriske samarbejdspartnere spænder fra Asset Managere til udviklere, driftsfolk, projektledere og flyveledere og du kommunikerer lige godt på alle niveauer. Her evner du at omsætte teknik til ”menneskesprog”.
Fagligt besidder du bred IT-teknisk indsigt og har erfaring med følgende:
 Gerne en it-teknisk eller softwaremæssig uddannelse.
 Solid erfaring med drift og implementering af større systemer.
 Erfaring med Windows og Linux servere på et højt niveau samt Java ift. en driftsvinkel (dvs. fejlsøgning og drift af java systemer).
 Gerne erfaring med fejlsøgning i Bash og Python scripts.
 Kørekort til personbil, da der kan være lidt kørsel I CPH’s område.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.


En IT-organisation i forandring og med kunden i centrum
I IT er vi stolte over at være en del af en organisation i udvikling og forandring, der konstant er fokuseret på at være på forkant ved bl.a. at gøre aktivt brug af nyeste teknologi. Vi er ca. 90 engagerede medarbejdere og ledere, som er fordelt på flere kerneområder:  Operations Services, Safety, Architecture & Asset Management, Cyber & Information Security, Tech Office & Development og Vendor & Service Management. Som Systemintegrator bliver du en del af Air Traffic Applications, som hører til Operation Services, og inklusiv sektionslederen er der 4 i afdelingen.

Stig ombord på din nye karriere
I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nina Møller eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon +45 70 27 77 33.

Send din ansøgning direkte ved at klikke på "søg stilling" nedenfor. Skriv ”971” på din ansøgning. Så glæder vi os til at få din ansøgning senest den 19. september 2019.

Se mere på cph.dk/om-cph/job

 

Send job by email

Apply for Systemintegrator til radar og flyveplansystemer i Københavns lufthavne
Reference: 971

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*