en
fr nl
MAKING SUCCESS STORIES HAPPEN
 

Wil jij jezelf accountant noemen, of boekhouder of dossierbeheerder, kies maar. Het feit is dat we op zoek zijn naar iemand die onze klant verder zal helpen met de boekhouding. Dit in regio Antwerpen. Ben jij iemand die gebeten is door de cijfermicrobe. Ben je gemotiveerd om in een dynamische team terecht te komen die ook gebeten is door de cijfermicrobe? Heb je ervaring met boekhouding en fiscaliteit van éénmanszaken en vennootschappen?

In dit accountantskantoor heb je het beheer van jouw eigen dossiers volledig in eigen handen. Je hebt rechtstreeks contact met de klant en werkt het dossier volledig af van, dit van zodra je de dossiers onder de knie hebt.

Je beperkt zich uiteraard niet tot het cijfermatig inboeken van documenten, maar stuurt en biedt de nodige begeleiding aan de klant, je denkt met hun mee om oplossingen te bieden voor concrete problemen of groei opportuniteiten en andere zaken.

Je staat er uiteraard niet alleen voor: je kan steeds terecht bij uw collega-boekhouders voor advies en overleg. Jouw dossiers zijn gevarieerd en bestaan zowel uit eenmanszaken als vennootschappen.

Profiel - Je beschikt over:

- een Bachelor in Accountancy & Fiscaliteit of een soortgelijke opleiding

- een eerste relevante ervaring als boekhouder kan als een pluspunt gezien worden.

Takenpakket :

- Op termijn krijg je uw eigen eigen dossiers & klantenbesprekingen, mits ervaring wordt dit meteen gedaan na het kennismaken van jouw klanten en hun dossiers.

- De liquide middelen opvolgen en de betrouwbaarheid ervan valideren

- De inkomsten van de onderneming controleren en registreren (invoer van klantenbetalingen, opmaak van facturen, aanmaningen, ...)

- De facturen, bankafschriften, bewijsstukken coderen en inboeken De afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoeren

- De wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren

- Je zal instaan voor de vennootschapsbelasting en personenbelasting, Btw-aangifte, balansrekening, inputwerk het boeken van aan- en verkoopfacturen evenals de bankverrichtingen ( het laatste is vrijwel volledig gedigitaliseerd).

 

Wat mag hiervoor terug verwachten :

Een mooi bedrag naar gelang jouw ervaring kan dit op zich oplopen tot 78 000 euro brutojaarsalaris.

Een kantoor die jou interne en externe opleidingen biedt, zodat je op termijn zelfstandig taken op zich kan nemen, dit gebeurd volledig gratis! Het behalen van een titel wordt aangemoedigd maar geen must!

Je krijgt een luxe auto inclusief tankkaart, zo kan je al die onderhoudskosten besparen en aan jezelf spenderen!

Afhankelijk van de resultaten van jou en je team maak je kans op een maandelijkse en een jaarlijkse bonus. Dankzij deze target ben jij en je team constant gemotiveerd en maak je kans om deze aantrekkelijke bonus keer op keer te behalen.

Bij dit kantoor krijg je een zeer uitgebreide groepsverzekering en hospitalisatie!

Er zijn nog een tal van leuke zaken die te ontdekken vallen bij het kennismaken van deze onderneming!

Als u voldoet aan het bovenstaande profiel en wilt solliciteren, stuur dan uw sollicitatie in. Uw sollicitatie zal met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid worden behandeld.

Apply for ERVAREN ACCOUNTANT
Reference: BE853978

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

MS Word, PDF, HTML and text formats.

Issues applying with LinkedIn? Click here

*
I agree to the Privacy Policy and give my consent for processing my data.

ERVAREN ACCOUNTANT
Antwerpen, Antwerp, Belgium | Permanent